Revontuli Ski Resort

Vietä talvinen loma Keski-Suomessa täydenpalvelun Ski Resortissa. Revontuli tarjoaa niin ravintola, aktiviteetti kuin saunapalvelutkin kävelyetäisyydellä. Lisäksi Häkän upeat perheystävälliset rinteet ovat vain 6 km päässä.

Keski-Suomessa Hankasalmella sijaitseva Revontuli Resort on täydenpalvelun Ski Resort, joka tarjoaa niin aktiviteetteja, rentoutumista kuin ruokaelämyksiäkin talviloman viettäjille. Revontuli sijaitsee vain 3 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Tampereelta sekä 40 min matkan päässä Jyväskylästä. Resortilta löytyy kolme ravintolaa, upeat rantasaunatilat, laaja valikoima aktiviteetteja sekä erilaisia majoitustiloja lasi-igluista lomamökkeihin ja hotellihuoneisiin. Lisäksi saunamaailma tarjoaa pehmeitä löylyjä upeissa luontomaisemissa ehkä jopa revontulien alla.

TÄYTTÄ HÄKÄÄ -MAJOITUSPAKETTI

Revontuli sijaitsee vain 6 km päässä Häkän laskettelukeskuksesta, jossa pääsee nauttimaan perheystävällisistä hyväkuntoisista rinteistä ilman ruuhkia.

TÄYTTÄ HÄKÄÄ -PAKETTI ALK.85 € /HLÖ

sis. majoituksen hotellihuoneessa, buffet aamiaisen, hotellisaunan käytön ja laskettelulipun Häkärinteille.

MONIPUOLISTA MAJOITUSTA

Revontulen majoitusvaihtoehtoihin kuuluvat unohtumattomat lasi-iglut, tunnelmalliset lomamökit sekä mukavat hotellihuoneet. Kaikki Resortin majoitukset sijaitsevat resortin alueella kävelymatkan päässä palveluista. Lisäksi autolla pääsee ajamaan aivan majoituksen viereen.

TALVISTA LOMATEKEMISTÄ

Revontulen aktiviteettivalikoimasta löytyy tekemistä niin pakkaspäivään kuin leudommillekin keleille. Voit mennä esimerkiksi pyöräillä fatbikeilla tai ottaa keilakisan keilaravintolassa tai voit rauhoittua luonnon äärelle lumikenkäillen tai pilkkien. Myös hiihtoladut lähtevät aivan mökkikylän vierestä komeasti aukeavalle talviselle golfkentälle.

AMERIKAN HERKKUJA BOWLING DINERISSA

Revontulesta löytyy kolme ravintolaa. Amerikan herkut rennommalle aterialle tarjoilee Revontuli Bowling Diner, jonka yhteydessä sijaitsee myös 6 ratainen keilahalli. Lisäksi Ravintola Loimu ja Aurora tarjoilevat upeat ennakkoon tilattavat 4 ruokalajin illalliset, kun tarkoitus on nauttia pidemmän kaavan kautta.

VIIHDETTÄ LAUANTAISIN

Revontulen Viihde- ja Tanssi-illat tarjoavat viihdettä lauantai-iltoihin upeiden esiintyjien kera. Esiintyjäkaartista löytyy Suomen eturivinartisteja, tanssiorkestereita sekä nousevia tähtiä. Viihdeiltoihin liput ostettavissa erikseen sekä majoituspaketin yhteydessä.


VIIDEN SAUNAN SAUNAMAAILMA

Revontuli Resort sijaitsee Iso-Virmasjärven rannalla, jossa sijaitsee myös viisi erilaista saunaa sisältävä saunamaailma. Saunamaailman saunoihin kuuluvat: Savusauna, telttasauna, Loitsu-sauna, Iglu-sauna sekä Laguna-sauna. Jokaisen saunakokonaisuuden yhteydessä on ulkoporeallas. Saunarannassa on myös avantouintimahdollisuus lämmitetyin pukuhuonein. Saunamaailmassa järjestetään avoimia saunailtoja noin kerran viikossa ja muutoin saunoihin on varattavissa yksityisiä saunavuoroja.

SAAVUTETTAVUUS

AUTOLLA

Jyväskylästä 40 min

Tampereelta 3 h

Helsingistä 3 h

Kuopiosta 1 h

JUNALLA (Hankasalmen juna-asema 4 km päässä resortista)

Helsinki 3,5 h

Tampere 3 h

Scroll to Top