Varaus- ja peruutusehdot

Revontulen huoneiden varaus- ja peruutusehdot

1. Varaus ja vahvistus
Asiakkaan on varausta tehdessään ilmoitettava nimensä, saapumis- ja lähtöajankohta, puhelinnumero tai sähköposti sekä maksutapa. Varaus on sitova varaushetkestä alkaen.

2. Saapuminen ja lähtöaika
Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Huonetta pidetään varattuna asiakkaalle klo 18.00 saakka. Jos asiakas saapuu majoitusliikkeeseen tätä myöhemmin, hänen on ilmoitettava siitä etukäteen. Muussa tapauksessa majoitusliikkeellä on oikeus vapauttaa varaus klo 18 jälkeen.

3. Peruutus ja saapumatta jättäminen
Varaukset, joissa tulopäivä välillä ma-to: Asiakas voi peruuttaa huonevarauksen kustannuksitta (10 euron toimistomaksua* lukuunottamatta) viimeistään klo 18.00 saapumista edeltävänä päivänä.

Varaukset, jossa tulopäivä välillä pe-su: Asiakas voi peruuttaa huonevarauksen kustannuksitta (10 euron toimistomaksua* lukuunottamatta) viimeistään 7 vrk ennen varauksen alkamista.

Jos asiakas peruuttaa varauksensa myöhemmin, tai jättää kokonaan saapumatta, hotellilla on oikeus veloittaa yhden vuorokauden hinta. Koronan takia aiheutuneissa peruutuksissa pätevät samat peruutusehdot. Poikkeuksena varauksen siirtäminen, joka on mahdollista myös 7 vrk jälkeen.

Sesonkiaikoina Lomakeskus Revontuli pidättää oikeuden yllämainituista poikkeaviin peruutusehtoihin, jotka esitetään asiakkaalle varausvaiheessa.

*Ennakkoon maksetun varauksen maksun palautuksesta veloitamme 10 euron toimistomaksun/varaus.

4. Lähtöajan muuttaminen

Jos asiakas lähtee aiemmin kuin varattuna lähtöpäivänä, on hänen ilmoitettava siitä viimeistään klo 18.00 edeltävänä päivänä. Muutoin hotellilla on oikeus veloittaa yhden vuorokauden hinta.

5 . Lemmikit

Lemmikkimaksu 20 € / lemmikki / vrk

Revontulen lomamökkien ja Lasi-Iglujen varaus- ja peruutusehdot

1. Varaus ja vahvistus

Asiakkaan on varausta tehdessään ilmoitettava nimensä, saapumis- ja lähtöajankohta, puhelinnumero tai sähköpostiosoite sekä maksutapa. Varaus on sitova varaushetkestä alkaen. Sesonkiaikoihin kohdistuvissa sekä yli 3 yön varauksissa asiakkaalta peritään 50 % ennakkomaksu. Verkkokaupassa koko maksu suoritetaan varausvaiheessa.

2. Saapuminen ja lähtöaika
Varattu majoitustila on käytettävissä tulopäivänä klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.

3. Peruutus ja lähtöaika
Mökeillä ja lasi-igluilla on veloitukseton (20 euron toimistomaksua lukuun ottamatta) peruutusoikeus 14 vrk ennen saapumispäivää saakka. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen saapumispäivää tehdyistä varauksista veloitus on 100 % varauksen arvosta. Koronan takia aiheutuneissa peruutuksissa pätevät samat peruutusehdot. Poikkeuksena varauksen siirtäminen, joka on mahdollista myös 14 vrk jälkeen.

*Ennakkoon maksetun varauksen maksun palautuksesta veloitamme 10 euron toimistomaksun/varaus.

4. Loppusiivous (koskee vain lomamökkejä)
Lähtösiivous on mahdollista ostaa majoittajalta, mikäli et itse halua suorittaa sitä. Loppusiivouksen hinta on 70-110 € / mökki (mökin koosta riippuen). Mikäli siivousta ei ole tilattu, Revontulella on oikeus periä siivoamattomasta mökistä erillinen siivousmaksu. Siivousohjeet löytyvät mökistä. Loppusiivouksenkin tilaamisen yhteydessä edellytämme mökin olevan normaalin asumisen jäljiltä; tavarat ja huonekalut paikoillaan ja ehjänä. Mökin piha-alue ja terassi tulee olla myös siisti. Mikäli Revontuli joutuu huolehtimaan edellä mainituista asioista, veloitamme siitä jälkikäteen käytettyjen tuntien mukaan 50 € / tunti.

5 Lemmikit mökeissä ja lasi-igluissa

Lemmikkimaksu 25 € / lemmikki / vrk. Vain osassa igluista on mahdollista pitää lemmikkiä. Lupa lemmikin tuomiseen on pyydettävä aina erikseen.


kaikkia majoitustiloja koskevat yleiset ehdot

Vahinkojen korvausvastuu
Asiakas on vastuussa majoitustilan irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot Lomakeskus Revontulelle. Kadonneesta avaimesta peritään lukon uudelleen vaihtamisesta /sarjoittamisesta aiheutuneet kustannukset.

Henkilömäärä

Majoitustilassa voi majoittua ainoastaan se henkilömäärä, kuin mille se on varattu. Muutoksista henkilömäärään on aina ilmoitettava Revontuleen. Teltan tai asuntovaunujen/-autojen käyttö ilman Lomakeskus Revontulen lupaa lomakohteen tontilla on kielletty.

Huomautukset
Kaikki lomakohteen varaukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi niiden ilmaannuttua Lomakeskus Revontulen vastaanottoon. Lomakeskus Revontulella ei ole hyvitysvelvollisuutta, mikäli viasta ei ole ilmoitettu henkilökunnalle heti sen havaitsemisen jälkeen.

Tupakointi ja lemmikit
Tupakointi on kielletty lomakohteen sisätiloissa. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan
100 € tuuletusmaksu. Lemmikin tuonnista lomakohteeseen on aina ilmoitettava Revontulelle.
Lemmikin tuonnista veloitamme igluissa ja mökeissä 25 € / lemmikki / vuorokausi ja hotellihuoneissa 20 €/ lemmikki / vuorokausi. Luvatta tuoduista lemmikeistä peritään 40 €/lemmikki/vrk lisämaksu. Revontuli ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergia tms. ongelmista asiakkaille.

Esiintyminen majoitustiloissa
Asiakas on velvollinen noudattamaan hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jos asiakas rikkoo näitä sääntöjä, hänet voidaan välittömästi poistaa hotellista. Tässä tapauksessa asiakkaan on maksettava koko varaamansa majoituksen hinta, eikä hän voi vaatia jo suoritetun maksun palauttamista.

Lomakeskus Revontuli Oy noudattaa Majoitus ja Ravintolapalvelut ry:n Maran ohjeistamaa Majoitusliikkeiden yleisiä varaus-ja peruutusehtoja.