Bowling Diner

Sukella 50-luvun Amerikan tunnelmaan aitoa Dineria mukailevassa Revontuli Bowling Dinerissa, joka kätkee sisäänsä niin keilaradat kuin mieleenpainuvat ravintolatilat, teemanmukaisia suussa sulavilla ruoka-annoksia.

17.2. SAAKKA RAVINTOLAPALVELUT RAVINTOLA LOIMUN PUOLELLA

Revontuli Bowling Diner on avoinna 17.2. saakka keilaajille vain lauantaisin. Ruokailemaan pääse talvenajan listaltamme uudistuneessa Ravintola Loimussa ravintolan aukioloaikoina.

Menun näet alla:

Keilaamaan lauantaisin! Lue lisää ja varaa vuoro

porukalla keilaamaan!

Revontuli Bowling Dinerissa on kaiken kaikkiaan 6 keilarataa, jotka ovat varattavissa sekä yksityiseen että ryhmien käyttöön. Päivisin kelaradoilla pitäydytään tavallisessa keilauksessa, mutta iltaisin radat vaihtuvat tunnelmaa luovaan Hohtokeilaukseen.


Ratavuokra alk. 15 € /rata

Keilakenkävuokra 2 € /hlöPerjantaina keilataan kympillä

Perjantaisin keilataan oikein urakalla, sillä keilaradalle pääsee 10 € :lla. Hyödynnä siis ihmeessä tarjouspäivä ja tule porukkasi kanssa keilaamaan! (hinta ei sisällä kenkävuokraa)Varaa rata tästä

Meheviä amerikan herkkuja

Revontuli Bowling Dinerin uusi kattava ruokalista pitää sisällään niin rapeat Wingsit, sandwichit kuin burgeritkin. Näiden lisäksi mehevät salaatit, makkara-annokset sekä pihvit tuovat oman vivahteensa valikoimaan.


Tarjolla myös erillinen lastenlista varta vasten pieniä vieraita varten suunniteltuna.


Katso Dinerin aukioloajat

Järjestä ikimuistoiset lasten synttärit Bowling Dinerissa Lue LisääMENU