Ravintola Loimu

Ravintola Loimu on Revontulen lounas- ja tilausravintola. Loimun uudet menut kutsuvat hyvän ruuan ystävät herkuttelemaan. Menut valmistuvat kauden parhaista raaka-aineista skandinaavisia makuja ja keskisuomalaista luontoa kunnioittaen.

Ravintola Loimun menut saavat inspiraationsa neljästä vuodenajasta, pohjoisista mauista sekä keskisuomalaisista metsistä ja järvistä. Skandinaavinen Menu tarjoilee pohjolan parhaita makuja, ja Keski-Suomi Menu tuo palan lähimetsiä ja -järveä lautasellesi. Keittiömestarin maistelumenuilla pääset herkuttelemaan pitkän kaavan mukaan. Loimun keittiössä valmistuvat myös herkulliset saunamenut nautittavaksi saunojemme takkatuvissa.


Ravintola Loimu toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi makujen mukavuusalueelle!

LOIMUN VIRTUAALIESITTELY


ravintola loimu suljettu toistaiseksi

Ennaltaehkäistäksemme COVID-19 koronaviruksen leviämistä, Ravintola Loimu ja Revontuli Bowling Diner on suljettu toistaiseksi. Majoittuvien asiakkaiden aamiainen tarjoillaan majoitustiloihin.

Tervetuloa jälleen herkuttelemaan, kun ajat ovat suotuisammat!

Loimu Ryhmille

Ryhmille Loimussa valmistuvat herkulliset lounas- ja illallismenut sekä saunojen takkatuvilla nautittavat saunamenut. Varaathan menukokonaisuutesi 4 vrk etukäteen, jotta voimme varmistaa sinulle korkeatasoiset, tuoreet raaka-aineet. Menut on saatavilla vähintään 4 hlölle ja tarjoillaan aina koko pöytäseurueelle.


LOUNASMENUT ILLALLISMENUT SAUNAMENUT