Ravintola Loimu

Ravintola Loimun uudet menut kutsuvat hyvän ruuan ystävät herkuttelemaan. Menut valmistuvat kauden parhaista raaka-aineista skandinaavisia makuja ja keskisuomalaista luontoa kunnioittaen. Viikonlopun jo klassikkona tunnettu lounaspöytä jatkaa myös entiseen tapaansa.

Ravintola Loimun menut saavat inspiraationsa neljästä vuodenajasta, pohjoisista mauista sekä keskisuomalaisista metsistä ja järvistä. Lauantai-iltojen kuukausittain vaihtuvassa Revontuli Menussa maistuvat sesongin parhaat raaka-aineet. Skandinaavinen Menu tarjoilee pohjolan parhaita makuja, ja Keski-Suomi Menu tuo palan lähimetsiä ja -järveä lautasellesi. Keittiömestarin maistelumenuilla pääset herkuttelemaan pitkän kaavan mukaan. Loimun keittiössä valmistuvat myös herkulliset saunamenut nautittavaksi saunojemme takkatuvissa.


Lounasmenut Illallismenut Saunamenut


Varaathan menukokonaisuutesi 4 vrk etukäteen, jotta voimme varmistaa sinulle korkeatasoiset, tuoreet raaka-aineet. Menut on saatavilla vähintään 4 hlölle ja tarjoillaan aina koko pöytäseurueelle. Lisäksi ravintola Loimussa on talvikaudella tarjolla arkisin keittolounas ja viikonloppuisin runsas lounasnoutopöytä.


Ravintola Loimun aukioloajat talvi 2019:

Ma-pe keittolounas klo 11.00-15.00

La-su lounasbuffet klo 11.30-15.00

La Revontuli Menu klo 16.00-21.00

Muina aikoina menut saatavilla ennakkotilauksesta.


Ravintola Loimu toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi makujen mukavuusalueelle!


Loimun virtuaaliesittely