Illallismenut

Illallismenut seurueille

Vietä ikimuistoinen ilta yhdessä perheen, ystävien tai kollegoiden kanssa. Loimun illallismenuiden äärellä nautit illastasi kiireettömästi pitkän kaavan mukaan.

Ravintola Loimun illallismenut tarjoillaan ennakkotilauksesta. Revontuli Menu sisältyy myös Hemmottelulomiin lasi-igluissa sekä Tanssi ja Herkuttele - majoituspakettiin. Varaukset 4 vuorokautta (Tasting Menu 7 vrk) etukäteen. Menuista saatavilla myös kasvis- ja vegaaniversioita.

Varaukset: myynti@revontuli.fi / p. 014 8448 200


REVONTULI MENU

Heinäkuu

pöytävaraukset välillä 17-19


Kermaista kantarellikeittoa

***

Naudan sisäfilepihvi

maustevoita

pekonipapuja

uusia perunoita

tai

Paistettua Ahventa

paahdettua, sitrusvinegretillä maustettua kukkakaalia

uusia perunoita

***

Tuoreita marjoja ja vaniljajäätelöä


42 € / hlö

Revontuli Menusta saatavilla myös kasvis- ja vegaaniversio. Ilmoitathan erityisruokavaliosi meille ennakkoon!


Ilta Iso-Virmaalla

valmistetaan vähintään 4 henkilölle


Kylmäsavuhaukimoussea ja tuoreyrttisalaattia

***

Paistettua Kuuhankaveden kuhaa

kevätsipulikastiketta

ruohosipuliperunaa

tai

Härän sisäfileepihvi

konjakki-pippurikastiketta

ruohosipuliperunaa

***

Raparperi-pannacottaa

suklaakastiketta


45 € / hlö


KESKI-SUOMI MENU

3 ruokalajia

valmistetaan vähintään 4 henkilölle


Kuohkean kermaista kauden sienikeittoa

talon leipää

***

Suolapaistettua sateenkaarirautua

Keittiömestarin tyrnivoikastiketta ja kauden sieni-perunapaistosta

***

Jäisiä puutarhamarjoja

lämmintä toffeekastiketta ja raparperivaahtoa


45 € / hlö


SKANDINAAVINEN MENU

4 ruokalajia

valmistetaan vähintään 4 henkilölle


Hapankorppu-savulohileivos

lohta, makeaa punasipulihilloketta ja tillilientä

***

Kuusenkerkkäsamppanjalla korostettua maa-artisokkakeittoa

***

Poron fileetä

karpalo-viinikastiketta ja puikulaperunaa

***

Lapin unelma

kermassa haudutettua leipäjuustoa, talon lakkakompottia, vanhanajan vaniljajäätelöä ja kanelikermavaahtoa

68 € / hlö


KEITTIÖMESTAREIDEN SUOSITUSMENU

5 ruokalajia

valmistetaan vähintään 4 henkilölle


Puoli tusinaa valkosipulivoissa tiristettyjä etanoita

vuohenjuustokuorrustus

***

Rapu Brunoise Cocktail

limetillä maustettuja rapuja, pikkelöityjä kasviksia, paahtoleipää ja majoneesia

***

Kuha Ceviche

sitrusmajoneesia, rucolaa ja neitsytoliiviöljyä

***

Klubi-leipä

pariloitu härän sisäfileepihvi, béarnaise-kastiketta, kananmunaa, marinoitua punasipulia ja hillotettua päärynää

***

Vanhanajan vaniljajäätelöä

rosmariini-limettikastiketta


70 € / hlö


KEITTIÖMESTARIN MAISTELUMENU

7 ruokalajia

valmistetaan vähintään 4 henkilölle


Kylmäsavusiikamoussea

saaristolaisleipää

***

Savustettua possunkylkeä

tyrni-sipulihilloketta

***

Riimiporotartaria

kantarellipikkelsiä

***

Maa-artisokkakeittoa ja kylmäsavuhaukea

***

Savustettua nieriää

paahdettua kukkakaalia ja rapukastiketta

***

Hirven paahtopaistia

tummaa herkkutattikastiketta ja rakuunaperunapyreetä

***

Viinitarhurin juustoa

aprikoosi-pähkinähilloketta


68 € / hlö


TASTING MENU

8 ruokalajia ja ruokajuomat

valmistetaan vähintään 6 henkilölle


Kaksi oliivia

Dry Martini -marinadissa

***

Rukiiset kala-alkupalat

Kuplivaa 10 cl

***

Liha Consomméa

karamellimaista Red Ale -olutta 33 cl

***

Pariloitua vuohenjuustoa

ja maa-artisokkapyreetä

mineraalista Rosee-viiniä 16 cl

***

Jokirapumoussea ja hapankorppua

Chablista 16 cl

***

Grillattua häränfileetä ja ankanmaksaa

Chiantia 16 cl

***

Appelsiinia ja paahdettua sokeria

kahvi-vaniljaliköörin kera

***

Tiikerikakkua

Päärynäkonjakkia 4 cl


155 € / hlö


Pidätämme oikeuden valita kauden mukaiset juomat, huomioiden myös tuottajien asettamat toimitusmääräykset

Lisätietoja mahdollisista allergisoivista raaka-aineista saatte henkilökunnaltamme.