Illallismenut
Illallismenut seurueille
Vietä ikimuistoinen ilta yhdessä perheen, ystävien tai kollegoiden kanssa. Loimun illallismenuiden äärellä nautit illastasi kiireettömästi pitkän kaavan mukaan.
Ravintola Loimun kuukausittain vaihtuva Revontuli Menu on tarjolla keskiviikosta lauantaihin klo 17-21. Teethän pöytävarauksen illalliselle ennakkoon. Mikäli olet varannut majoituspaketin, johon sisältyy illallinen (Hemmotteluloma tai Tanssi & Herkuttele), erillistä pöytävarausta ei tarvitse tehdä, vaan lomapakettivaraus toimii samalla illallisvarauksena. Tällöin voit saapua illalliselle vapaasti klo 17-20 välisenä aikana.
Muut illallismenut tarjoillaan ryhmille ennakkotilauksesta (varauksen 4 vrk etukäteen) ja aina koko pöytäseurueelle. Menuista saatavilla myös kasvis- ja vegaaniversioita, ilmoitathan erityisruokavaliosi ennakkoon.
Varaukset: myynti@revontuli.fi / p. 014 8448 200
REVONTULI MENU
Tammikuu
pöytävaraukset ke-la välillä 17-20
Ryhmille myös muina ajankohtina
Hitaasti haudutettua hirvenfileetä
tyrnisipulihilloketta, kantarellipikkelsiä
tuoreyrttisalaattia, valkotryffeliöljyä
***
Fasaaninrintaa
tummaa herukkakastiketta
röstiperunaa
tai
Paistettua Ahventa
valkoviini-voikastiketta
röstiperunaa
***
Puolukkakukkoa ja kinuskijäätelöä
42 € / hlö
Revontuli Menusta saatavilla myös kasvis- ja vegaaniversio. Ilmoitathan erityisruokavaliosi meille ennakkoon!
Ilta Iso-Virmaalla
valmistetaan vähintään 8 henkilölle
Kylmäsavuhaukimoussea ja tuoreyrttisalaattia
***
Paistettua Kuuhankaveden kuhaa
purjo-voikastiketta
ruohosipuliperunaa
tai
Härän sisäfileepihvi
konjakki-pippurikastiketta
ruohosipuliperunaa
***
Raparperi-pannacottaa
suklaakastiketta
45 € / hlö
SKANDINAAVINEN MENU
4 ruokalajia
valmistetaan vähintään 8 henkilölle
Hapankorppu-savulohileivos
lohta, makeaa punasipulihilloketta ja tillilientä
***
Kuusenkerkkäsamppanjalla korostettua maa-artisokkakeittoa
***
Poron fileetä
karpalo-viinikastiketta ja puikulaperunaa
***
Lapin unelma
kermassa haudutettua leipäjuustoa, talon lakkakompottia, vanhanajan vaniljajäätelöä ja kanelikermavaahtoa
68 € / hlö
KEITTIÖMESTARIN MAISTELUMENU
7 ruokalajia
valmistetaan vähintään 8 henkilölle
Kylmäsavuhaukimoussea
saaristolaisleipää
***
Savustettua possunkylkeä
tyrni-sipulihilloketta
***
Riimiporotartaria
kantarellipikkelsiä
***
Maa-artisokkakeittoa ja hernepyreetä
***
Savustettua nieriää
paahdettua kukkakaalia ja rapukastiketta
***
Hirven paahtopaistia
tummaa herkkutattikastiketta ja rakuunaperunapyreetä
***
Mustikka Crème Brûlée
78 € / hlö

Lisätietoja mahdollisista allergisoivista raaka-aineista saatte henkilökunnaltamme.