Illallismenut

Illallismenut seurueille

Vietä ikimuistoinen ilta yhdessä perheen, ystävien tai kollegoiden kanssa. Loimun illallismenuiden äärellä nautit illastasi kiireettömästi pitkän kaavan mukaan.

3-8 ruokalajin menut valmistetaan ennakkotilauksesta alkaen 4 henkilön ryhmille. Varaukset 4 vuorokautta (Tasting Menu 7 vrk) etukäteen. Menuista saatavilla myös kasvis- ja vegaaniversioita.

Varaukset: myynti@revontuli.fi / p. 014 8448 200


REVONTULI MENU


Revontuli Menu on Ravintola Loimun kausimenu, joka valmistetaan sesongin parhaista raaka-aineista. Menu valmistetaan vähintään 4 henkilölle.


Mansikkainen Kesäsalaatti

Paistetulla vuohenjuustolla

lime-vinegrette

***

Pariloitua Nieriää

kantarellikastiketta

paistettuja kesäperunoita

tai

Naudan sisäfileepihvi

kantarellikastiketta

paistettuja kesäperunoita

***

Vadelmasorbettia ja kuumaa kinuskia


42 € / hlö


KESKI-SUOMI MENU

3 ruokalajia

valmistetaan vähintään 4 henkilölle


Kuohkean kermaista kauden sienikeittoa

talon leipää

***

Suolapaistettua sateenkaarirautua

Keittiömestarin tyrnivoikastiketta ja kauden sieni-perunapaistosta

***

Jäisiä puutarhamarjoja

lämmintä toffeekastiketta ja raparperivaahtoa


45 € / hlö


SKANDINAAVINEN MENU

4 ruokalajia

valmistetaan vähintään 4 henkilölle


Hapankorppu-savulohileivos

lohta, makeaa punasipulihilloketta ja tillilientä

***

Kuusenkerkkäsamppanjalla korostettua maa-artisokkakeittoa

***

Poron fileetä

karpalo-viinikastiketta ja puikulaperunaa

***

Lapin unelma

kermassa haudutettua leipäjuustoa, talon lakkakompottia, vanhanajan vaniljajäätelöä ja kanelikermavaahtoa

68 € / hlö


KEITTIÖMESTAREIDEN SUOSITUSMENU

5 ruokalajia

valmistetaan vähintään 4 henkilölle


Puoli tusinaa valkosipulivoissa tiristettyjä etanoita

vuohenjuustokuorrustus

***

Rapu Brunoise Cocktail

limetillä maustettuja rapuja, pikkelöityjä kasviksia, paahtoleipää ja majoneesia

***

Kuha Ceviche

sitrusmajoneesia, rucolaa ja neitsytoliiviöljyä

***

Klubi-leipä

pariloitu härän sisäfileepihvi, béarnaise-kastiketta, kananmunaa, marinoitua punasipulia ja hillotettua päärynää

***

Vanhanajan vaniljajäätelöä

rosmariini-limettikastiketta


70 € / hlö


KEITTIÖMESTARIN MAISTELUMENU

7 ruokalajia

valmistetaan vähintään 4 henkilölle


Kylmäsavusiikamoussea

saaristolaisleipää

***

Savustettua possunkylkeä

tyrni-sipulihilloketta

***

Riimiporotartaria

kantarellipikkelsiä

***

Maa-artisokkakeittoa ja kylmäsavuhaukea

***

Savustettua nieriää

paahdettua kukkakaalia ja rapukastiketta

***

Hirven paahtopaistia

tummaa herkkutattikastiketta ja rakuunaperunapyreetä

***

Viinitarhurin juustoa

aprikoosi-pähkinähilloketta


68 € / hlö


TASTING MENU

8 ruokalajia ja ruokajuomat

valmistetaan vähintään 6 henkilölle


Kaksi oliivia

Dry Martini -marinadissa

***

Rukiiset kala-alkupalat

Kuplivaa 10 cl

***

Liha Consomméa

karamellimaista Red Ale -olutta 33 cl

***

Pariloitua vuohenjuustoa

ja maa-artisokkapyreetä

mineraalista Rosee-viiniä 16 cl

***

Jokirapumoussea ja hapankorppua

Chablista 16 cl

***

Grillattua häränfileetä ja ankanmaksaa

Chiantia 16 cl

***

Appelsiinia ja paahdettua sokeria

kahvi-vaniljaliköörin kera

***

Tiikerikakkua

Päärynäkonjakkia 4 cl


155 € / hlö


Pidätämme oikeuden valita kauden mukaiset juomat, huomioiden myös tuottajien asettamat toimitusmääräykset

Lisätietoja mahdollisista allergisoivista raaka-aineista saatte henkilökunnaltamme.