Illallismenut

Illallismenut seurueille

Vietä ikimuistoinen ilta yhdessä perheen, ystävien tai kollegoiden kanssa. Loimun illallismenuiden äärellä nautit illastasi kiireettömästi pitkän kaavan mukaan.

Ravintola Loimun kuukausittain vaihtuva Revontuli Menu on tarjolla keskiviikosta lauantaihin klo 17-21. Teethän pöytävarauksen illalliselle ennakkoon. Mikäli olet varannut majoituspaketin, johon sisältyy illallinen (Hemmotteluloma tai Tanssi & Herkuttele), erillistä pöytävarausta ei tarvitse tehdä, vaan lomapakettivaraus toimii samalla illallisvarauksena. Tällöin voit saapua illalliselle vapaasti klo 17-20 välisenä aikana.

Muut illallismenut tarjoillaan ryhmille ennakkotilauksesta (varauksen 4 vrk etukäteen) ja aina koko pöytäseurueelle. Menuista saatavilla myös kasvis- ja vegaaniversioita, ilmoitathan erityisruokavaliosi ennakkoon.

Varaukset: myynti@revontuli.fi / p. 014 8448 200


REVONTULI MENU

Tammikuu

pöytävaraukset ke-la välillä 17-20

Ryhmille myös muina ajankohtina


Hitaasti haudutettua hirvenfileetä

tyrnisipulihilloketta, kantarellipikkelsiä

tuoreyrttisalaattia, valkotryffeliöljyä

***

Fasaaninrintaa

tummaa herukkakastiketta

röstiperunaa

tai

Paistettua Ahventa

valkoviini-voikastiketta

röstiperunaa

***

Puolukkakukkoa ja kinuskijäätelöä


42 € / hlö


Revontuli Menusta saatavilla myös kasvis- ja vegaaniversio. Ilmoitathan erityisruokavaliosi meille ennakkoon!


Ilta Iso-Virmaalla

valmistetaan vähintään 8 henkilölle


Kylmäsavuhaukimoussea ja tuoreyrttisalaattia

***

Paistettua Kuuhankaveden kuhaa

purjo-voikastiketta

ruohosipuliperunaa

tai

Härän sisäfileepihvi

konjakki-pippurikastiketta

ruohosipuliperunaa

***

Raparperi-pannacottaa

suklaakastiketta


45 € / hlö


SKANDINAAVINEN MENU

4 ruokalajia

valmistetaan vähintään 8 henkilölle


Hapankorppu-savulohileivos

lohta, makeaa punasipulihilloketta ja tillilientä

***

Kuusenkerkkäsamppanjalla korostettua maa-artisokkakeittoa

***

Poron fileetä

karpalo-viinikastiketta ja puikulaperunaa

***

Lapin unelma

kermassa haudutettua leipäjuustoa, talon lakkakompottia, vanhanajan vaniljajäätelöä ja kanelikermavaahtoa

68 € / hlö


KEITTIÖMESTARIN MAISTELUMENU

7 ruokalajia

valmistetaan vähintään 8 henkilölle


Kylmäsavuhaukimoussea

saaristolaisleipää

***

Savustettua possunkylkeä

tyrni-sipulihilloketta

***

Riimiporotartaria

kantarellipikkelsiä

***

Maa-artisokkakeittoa ja hernepyreetä

***

Savustettua nieriää

paahdettua kukkakaalia ja rapukastiketta

***

Hirven paahtopaistia

tummaa herkkutattikastiketta ja rakuunaperunapyreetä

***

Mustikka Crème Brûlée


78 € / hlö

Lisätietoja mahdollisista allergisoivista raaka-aineista saatte henkilökunnaltamme.