Illallismenut

Vietä ikimuistoinen ilta yhdessä rakkaimman, perheen, ystävien tai kollegoiden kanssa. Loimun illallismenuiden äärellä nautit illastasi kiireettömästi pitkän kaavan mukaan.

Revontulen kuukausittain vaihtuva, kolmen ruokalajin Revontuli Menu tarjoillaan arkisin pääsääntöisesti Ravintola Aurorassa ja viikonloppuisin Ravintola Loimussa (muutokset mahdollisia sesonkien mukaan). Menu on tarjolla talvikaudella keskiviikosta lauantaihin ja kesäsesongilla sekä loma-aikoina maanantaista lauantaihin klo 17-21. Katso tarkemmat aukioloajat täältä.

Teethän illalliselle pöytävarauksen aina ennakkoon. Mikäli olet varannut majoituspaketin, johon sisältyy illallismenu (esim. hemmotteluloma, Tanssi & Herkuttele), erillistä pöytävarausta ei tarvitse tehdä, vaan lomapakettivaraus toimii samalla illallisvarauksena. Tällöin voit saapua illalliselle vapaasti klo 17-20 välisenä aikana.

Muut illallismenut tarjoillaan ryhmille ennakkotilauksesta (varaukset 4 vrk etukäteen) ja aina koko pöytäseurueelle. Menuista saatavilla myös kasvis- ja vegaaniversioita, ilmoitathan erityisruokavaliosi ennakkoon.

Varaukset: myynti@revontuli.fi / p. 014 8448 200


REVONTULI MENU

Huhtikuu

Huhtikuun menu tarjoillaan 17.4. saakka ainoastaan majoitustiloihin toimitettuna klo 18-19 välillä.

Menu tilattavissa pääsiäisviikolla ke-su 31.3.-4.4. sekä pe-la 9-10.3. ja 16.-17.3.


Kylmäsavuhaukea perunarieskalla

***

Karitsan Entrecote

parsaperunapaistosta

tai

Nieriää ja Scampia

parsa-perunapaistosta

***

Sitruuna-Sabayon

pähkikäpraline ja suklaavaahtoa


42 € / hlö


Revontuli Menusta saatavilla myös kasvis- ja vegaaniversio. Ilmoitathan erityisruokavaliosi meille ennakkoon!


SKANDINAAVINEN MENU

4 ruokalajia

valmistetaan vähintään 8 henkilölle


Hapankorppu-savulohileivos

lohta, makeaa punasipulihilloketta ja tillilientä

***

Kuusenkerkkäsamppanjalla korostettua maa-artisokkakeittoa

***

Poron fileetä

karpalo-viinikastiketta ja puikulaperunaa

***

Lapin unelma

kermassa haudutettua leipäjuustoa, talon lakkakompottia, vanhanajan vaniljajäätelöä ja kanelikermavaahtoa

68 € / hlö


KEITTIÖMESTARIN MAISTELUMENU

7 ruokalajia

valmistetaan vähintään 8 henkilölle


Kylmäsavuhaukimoussea

saaristolaisleipää

***

Savustettua possunkylkeä

tyrni-sipulihilloketta

***

Riimiporotartaria

kantarellipikkelsiä

***

Maa-artisokkakeittoa ja hernepyreetä

***

Savustettua nieriää

paahdettua kukkakaalia ja rapukastiketta

***

Hirven paahtopaistia

tummaa herkkutattikastiketta ja rakuunaperunapyreetä

***

Mustikka Crème Brûlée


78 € / hlö

Lisätietoja mahdollisista allergisoivista raaka-aineista saatte henkilökunnaltamme.