Illallismenut

Vietä ikimuistoinen ilta yhdessä rakkaimman, perheen, ystävien tai kollegoiden kanssa. Revontuli illallismenuiden äärellä nautit illastasi kiireettömästi pitkän kaavan mukaan.

Revontulen sesongeittain vaihtuva, kolmen ruokalajin Revontuli Menu pääsääntöisesti Ravintola Aurorassa, ja vilkkaimpina ajankohtina Ravintola Loimun suuremmassa ravintolasalissa. Menu on tarjolla talvikaudella keskiviikosta lauantaihin ja kesäsesongilla päivittäin. Katso tarkemmat aukioloajat täältä.

Teethän illalliselle pöytävarauksen aina ennakkoon. Mikäli olet varannut majoituspaketin, johon sisältyy illallismenu (esim. hemmotteluloma, Tanssi & Herkuttele), erillistä pöytävarausta ei tarvitse tehdä, vaan lomapakettivaraus toimii samalla illallisvarauksena. Tällöin voit saapua illalliselle vapaasti klo 17-20 välisenä aikana.

Muut illallismenut tarjoillaan ryhmille (minimi 8 henkilöä) ennakkotilauksesta (varaukset 4 vrk etukäteen) ja aina koko pöytäseurueelle. Menuista saatavilla myös kasvis- ja vegaaniversioita, ilmoitathan erityisruokavaliosi etukäteen, viimeistään 2 päivää ennen varattua illallista.

Varaukset: myynti@revontuli.fi / p. 014 8448 200

REVONTULI MENU

Marras -Joulukuu

Menu 1

(menu tarjoillaan parittomina päivinä)


Kuningasrapu tortelliiniä

***

Omassa savusaunassa palvattua häränrintaa

tai

Voissa haudutettua kuhanselykettä ja kuhaterriiniä

Pähkinä-peruna vaahtoa, porkkanaa ja piparjuurta

***

Vaniljapannacotta ja viikunoita


47 € / hlö


REVONTULI MENU

Marras - Joulukuu

Menu 2

(Menu tarjoillaan parillisina päivinä)


Hauki tempura

***

Saltimbocca

tai

Savusiikaa

Punajuuriohrattoa

***

Karpalo jäätelöä ja piimäkakkua


47 € / hlö


KASVISMENU

Marras - Joulukuu

(Tilaathan kasvismenun etukäteen)


Ricotta tortellini

***

Melanzanea

Juuresbrunoise ja punajuurivaahto

tai

juuriselleri pihviä ja valkopapua

Punajuuriohrattoa

***

Päivän jälkiruoka:

Vaniljapannacotta tai Karpalo jäätelö ja piimäkakkua

(ks. menu 1 & 2)


47 € / hlö

Kasvisruokailijoille, jotka nauttivat menun kahtena päivänä, tarjoillaan toisena päivänä keittiön päivän menu. Menusta saatavilla myös vegaaniversio - ilmoitathan vegaaniruokavaliosta meille hyvissä ajoin viim. 2 päivää ennen illallista!

SKANDINAAVINEN MENU

4 ruokalajia

valmistetaan vähintään 8 henkilölle


Hapankorppu-savulohileivos

lohta, makeaa punasipulihilloketta ja tillilientä

***

Kuusenkerkkäsamppanjalla korostettua maa-artisokkakeittoa

***

Poron fileetä

karpalo-viinikastiketta ja puikulaperunaa

***

Lapin unelma

kermassa haudutettua leipäjuustoa, talon lakkakompottia, vanhanajan vaniljajäätelöä ja kanelikermavaahtoa

68 € / hlö


PIKKUJOULUPÖYTÄ


Vihreä salaattia ja talon kastiketta

Graavilohta

Suutarin lohi

Savustettua kalkkunaa ja appelsiinikastiketta

Suolalihaa ja rucola majoneesi

Sienisalaattia

Rosolli

***

Villisikaa, paistinliemessä

Kuhaa voikastikkeessa

juures brunoise

***

Vaniljapannacottaa