Illallismenut

Vietä ikimuistoinen ilta yhdessä rakkaimman, perheen, ystävien tai kollegoiden kanssa. Revontuli illallismenuiden äärellä nautit illastasi kiireettömästi pitkän kaavan mukaan.

Revontulen sesongeittain vaihtuva, kolmen ruokalajin Revontuli Menu pääsääntöisesti Ravintola Aurorassa, ja vilkkaimpina ajankohtina Ravintola Loimun suuremmassa ravintolasalissa. Menu on tilattavissa talvikaudella keskiviikosta lauantaihin ja kesäsesongilla päivittäin. Katso tarkemmat aukioloajat täältä.

Teethän illalliselle pöytävarauksen sekä ilmoitat erityisruokavalioista aina ennakkoon. Mikäli olet varannut majoituspaketin, johon sisältyy illallismenu (esim. hemmotteluloma, Tanssi & Herkuttele), erillistä pöytävarausta ei tarvitse tehdä, vaan lomapakettivaraus toimii samalla illallisvarauksena ja tällöin voit saapua illalliselle vapaasti klo 17-20 välisenä aikana. Huomioithan, että erityisruokavaliot tulisi kuitenkin ilmoittaa ennakkoon niin kuin muidenkin varausten kohdalla.

Muut illallismenut tarjoillaan ryhmille (minimi 8 henkilöä) ennakkotilauksesta (varaukset 4 vrk etukäteen) ja aina koko pöytäseurueelle. Menuista saatavilla myös kasvis- ja vegaaniversioita, ilmoitathan erityisruokavaliosi etukäteen, viimeistään 2 päivää ennen varattua illallista.

Varaukset: myynti@revontuli.fi / p. 014 8448 200

HUOM: Muistathan tilata illallisen ja ilmoittaa erityisruokavaliosi etukäteen, vähintään 2 päivää ennen illallista.


Revontuli MENU


Keittiön tervehdys

Tapaslautanen



Alkuruokavaihtoehdot


Kermainen maa-artisokkakeitto

Paikallisista maa-artisokista tehtyä maa-artisokkakeittoa ja mallasleipäcrublea

***

Peuratartar

Peuran paistia, keltuaisgeeli, tryffelimajoneesi, pikkelöityä puolukkaa, friteerattua lehtikaalta, parmesaania

***

Sinisimpukoita

Sinisimpukoita valkoviinikastikkeessa



Pääruokavaihtoehdot


Poroa, porkkanapyreetä ja kauden juureksia

Poron ulkofilettä, poron vasan maksaa, paahdettua porkkanapyrettä, juureksia, timjamikastike

***

Nieriää ja kukkakaalta

Kukkakaalipyrettä, palsternakkaa, fenkolia, nieriää ja rapukastiketta

***

Suppilovahverorisotto

Suppilovahverorisottoa, palsternakkaa, friteerattua lehtikaalta ja parmesaania

***

Steak & Potatoes

200 g grillattu naudan marmoripihvi, hollandaisekastiketta, kauden juureksia ja perunoita, suppilovahveroita



Jälkiruokavaihtoehdot


Lakka Creme Brulee

***

Sitruunakakkua, Chai-sitruunakreemi, kinuskia ja vaniljajäätelöä



52 € / hlö