Revontuli pähkinänkuoressa

Revontuli on aktiivisten ihmisten ympärivuotinen mukavuusalue Keski-Suomessa. Täällä on lupa rauhoittua, rentoutua tai villiintyä. Revontuli on kauniissa järvimaisemissa sijaitseva Suomen ykkösketjun viihdekeskus, jossa eturivin artistit tanssittavat, luonnonmaisemat rentouttavat, tunnelmalliset juhlatilat kokoavat vieraat iloitsemaan tärkeistä hetkistä, kokoukset ovat inspiroivia, mökkikyläelämä maistuu saunoen ja golf sujuu 18-reikäisellä kentällä. Revontuli Golf on arvostettu kenttä, ja seuran jäsenmäärä on Suomen suurimpia. Vaikka alue on laaja, kaikki alueella on kävelymatkan päässä.

Menoa ja lepoa

Revontuli tarjoaa menoa ja lepoa ympäri vuoden. Kesällä luonnonlenkkipolut, Revontuli Golf, erilaiset järjestetyt kesäaktiviteetit Revontulen mukavuusalueella ja lavatanssit kivenheiton päässä pitävät mielen virkeänä. Revontulen Keilahallissa riemuitaan ja innostutaan yhdessä läpi vuoden.

Talvella heti majoituksen liepeiltä lähtevät hiihtoreitit ja Hankasalmen laskettelukeskus Häkärinteet tarjoilevat talviriemua. Suositut tähtiartistit tanssittavat ja viihdyttävät läpi talven. Revontulen ravintolat taikovat itse tehdyt herkut arkeen ja juhlaan. Alueella voi yöpyä viihtyisissä mökeissä tai perinteikkäissä majoitusrakennuksissa.

Hankasalmen kunnasta löytyvät tarvittavat lähipalvelut. Lähimpiin kaupunkeihin Jyväskylään on noin 40 km ja Kuopioon noin 100 km.

Revontulien koti

Revontuli-nimi juontaa paikkakunnan merkitykseen revontulien kansainvälisenä tutkimusasemana. Ilmatieteen laitoksen avaruusmittaukset alkoivat Hankasalmella jo vuonna 1975. Paikkakunnalla voi siis talvisin tunnelmoida komeita revontulia huikeissa lumimaisemissa.

Tavoitteena hyvinvointi

Revontuli on jo tulevaisuutta elävä perheyritys, jolle kaikista tärkeintä on vieraiden hyvinvointi ja henkilökohtaisesti palveleva henkilökunta. Nykyiset omistajat ostivat Hankamotellin 1993 ja uudistivat sen Revontuleksi golfkenttineen. Revontulen kantava teema, hyvinvointi, näkyy kaikessa toiminnassa herkullisesta kotiruuasta aktiviteettimahdollisuuksiin. Perheyrityksen tavoitteena on rakentaa Revontulesta kansainvälisesti tunnettu hyvinvointikohde.

Revontuli Resorts – ihan oma paikka luonnonhelmassa

Golfkentän alueelle ja läheisyyteen on kaavoitettu Revontuli Resort loma-asuntoja ja tontteja järven rannalta on myynnissä.

Katso Revontulen esittelyvideo.