AVOIMET TYÖPAIKAT

Tule töihin Revontuleen. Meillä pääset osaksi mukavaa työporukkaa ja saat mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena. Koska tarjoamme runsaasti erilaisia palveluita asiakkaillemme , työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Jos et ole vielä kokenut konkari, koulutamme ja opastamme sinut työhön.

Lisäksi tarjoamme mukavat työsuhde-edut: Henkilöstön virkistyskäytössä ovat esim. Fatbiket, sup-laudat, golf, vesipyörät, lumikengät ja myös keilaamaan pääset veloituksetta.

KOKKI TAI VASTAAVA KOKKI

Tule meille työkaveriksi! Haemme KOKKIA tai VASTAAVAA KOKKIA Lomakeskus Revontuleen monipuolisiin työtehtäviin. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Revontulen ravintolamaailma koostuu useasta ravintolasta; 120-asiakaspaikkaisesta Ravintola Loimusta, jossa tarjoillaan aamiaista sekä á la carte annoksia, toinen ravintolamme on 80-paikkainen amerikkalaistyylinen á la carte-ravintola Revontuli Bowling Diner ja kolmas ravintolamme on tunnelmallinen Aurora-ravintola, joka toimii mm. yksityistilaisuuksissa omana tilanaan. Lisäksi meiltä löytyy monipuoliset juhla- ja edustustilat rannan takkatupineen, johon myös toimimamme ruoat.

Etsimme ravintola-alan osaajaa, joka nauttii haasteista ja on motivoitunut myös kehittämään ravintolapalveluitamme yhdessä muun tiimin kanssa.

Palkkaus sopimuksen mukaan. Hyvät työsuhde-edut.

hakemukset: Keittiöpäällikkö Aki Kantelinen, aki.kantelinen@www.revontuli.fi

tai tiia.valkama@www.revontuli.fi

TALONMIES

Haemme tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen kiinteistöhuollon ammattilaista ja monitoimihenkilöä.

Tarjoamme monipuolisen ja antoisan sekä haastavan työn, jossa työtehtävät vaihtelevat päivästä ja sesongista riippuen. Työ sopii hyvin henkilölle, jolla on kokemusta erilaisista kiinteistöhuoltotöistä, koneista ja laitteista sekä halu olla mukana tiimissämme luomassa ja tarjoamassa huippu asiakaspalvelua ja –kokemuksia.

Työtehtäviä tulee olemaan muun muassa:

– Revontulen piha-alueen siisteyden ylläpito

– savusaunan ja muiden saunojen lämmitystä ja siivousta ja ylläpitoa

– Rakennusten pientä remontointia, huoltamista ja kunnossapitoa

– keilaratojen hoitamista ja huoltamista

– kokoustilojen ja -laitteiden laittoa

– Kiinteistönhuoltoa, muun muassa lumitöiden tekeminen

– Lämmitysjärjestelmän ylläpito ja huoltaminen

– olla tärkeänä osana Revontulen tiimiä asiakkaiden palvelussa

Työ on viikonloppupainotteista ja työvuorot ovat sekä aamu- että iltavuoroissa.

Odotamme hakijalta itsenäistä, ammattimaista ja oma-aloitteista otetta työstä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen tiia.valkama@www.revontuli.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Tiia Valkama puh. +358405922888. Palkkaus kokemuksen ja sopimuksen mukaan.

RAVINTOLATYÖNTEKIJÄ; TARJOILIJA/VASTAANOTTOVIRKAILIJA


Haemme kesäksi ravintolatyöntekijöitä palvelemaan asiakkaita positiivisella otteella.

Työtä on tarjolla kesä-elokuulle.

Arvostamme monipuolista ravintola-alan osaamista, mutta vaikka olet vasta ravintolaurasi alkutaipaleella, voi Revontuli olla silti sinun paikkasi, jos olet innokas ja halukas oppimaan. Opetamme ja perehdytämme sinut työhön.


Ravintolan tarjoilutyön ohessa, saat mahdollisuuden oppia vastaanoton työtehtäviä.
Työ on pääsääntöisesti ilta- ja viikonloppupainotteista. Anniskelupassi ja hygieniapassi vaaditaan.

hakemukset:

ravintolapäällikkö Päivi Pöntiselle, paivi.pontinen@www.revontuli.fi

KERROSHOITAJA / SIIVOOJA KESÄKSI

Haemme heinä-elokuulle kerroshoitajaa/ siivojaa.

Kerroshoitajan/ siivojan tyypillisimpiä työtehtäviä ovat majoitustilojen siivous, vuoteiden petaus ja liinavaatteiden huolto sekä ravintolan, saunojen ja muiden yleisten tilojen siivous.

Kerroshoitaja / siivojaa on tietysti myös asiakaspalvelija. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja työpäivät ovat yleensä ma-la välillä.

Työ on fyysistä ja vaatii hyvää peruskuntoa ja reipasta työotetta. Kerroshoitajalta vaaditaan myös luontaista järjestelmällisyyttä, huolellisuutta ja joustavuutta. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus siivoustyöstä tai soveltuva koulutus, mutta se ei ole välttämätöntä – asenne ratkaisee!

Olet etsimämme henkilö kun olet iloinen, asiakaspalvelutaitoinen, huolellinen, vastuuntuntoinen ja joustava. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn sekä omaat hyvät tiimityötaidot.

Hakemukset sähköpostilla tiia.valkama@www.revontuli.fi

Scroll to Top