Avoimet työpaikat

Tule töihin Revontuleen. Meillä pääset osaksi mukavaa työporukkaa ja saat mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena. Koska tarjoamme runsaasti erilaisia palveluita asiakkaillemme , työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Jos et ole vielä kokenut konkari, koulutamme ja opastamme sinut työhön.

Lisäksi tarjoamme mukavat työsuhde-edut: Henkilöstön virkistyskäytössä ovat esim. Fatbiket, sup-laudat, golf, vesipyörät, lumikengät ja myös keilaamaan pääset veloituksetta.Kokki

Haemme keittiöön kokkia kesäksi ajalle touko-syyskuu 2023.

Kokiksi hakevilta edellytämme alan koulutusta sekä työkokemusta ravintolakeittiöstä. Lisäksi haluat kehittyä ja ottaa vastuuta ja olet joustava, oma-aloitteinen ja tilannetajuinen.

Revontulen ravintolamaailma tarjoaa monipuoliset työtehtävät.

Ravintola Revontuli Bowling Dinerin listalta löytyvät amerikan herkut burgereista pihveihin. Sesonkeina annoksia menee paljon ja työssä tulee olla hyvä paineensietokyky.

Ravintola Aurorassa tarjoillaan 3 ruokalajin kausimenut. Annokset valmistetaan laadukkaista raaka-aineista itse ja suosimme ensisijaisesti lähiruokaa.

Ravintola Loimussa tarjoillaan mm. ryhmille lounas- illallisbuffeita.

Lisäksi rannassa on saunamaailma takkatupineen, jonne toimitamme ruokia saunamenultamme.

Palkkaus sopimuksen mukaan. Hyvät työsuhde-edut. Henkilöstön virkistyskäytössä ovat esim. Fatbiket, sup-laudat, golf, vesipyörät, lumikengät ja myös keilaamaan pääset veloituksetta. Myös asunto tarvittaessa mahdollinen.

Hakemukset: keittiöpäällikkö aki.kantelinen@revontuli.fi tai toimitusjohtaja tiia.valkama@revontuli.fi


HEAD CADDIEMASTER JA CADDIEMASTER

Head caddiemaster

Haluatko osaksi Revontulen huipputiimiä ja tulla mukaan kehittämään ja luomaan mahtavaa asiakaskokemusta golfareille Revontulen mukavuusalueella?

Head Caddiemaster toimii tiiviissä yhteistyössä Revontuli Resortin myyntitiimin sekä ravintolatiimin kanssa.

Työtehtäviin kuuluu caddiemastertiimin esimiehenä toiminen, työvuorolistojen teko ja tuntien ilmoittaminen, kassan hoito ja erilainen myyntityö. Tämän lisäksi työtehtäviin kuuluu normaalit caddiemasterin työtehtävät: asiakaspalvelu tiskin takana, puhelimessa ja sähköpostilla, peliaikojen varaus, jäsenasioiden hoitaminen, golfkilpailujen järjestelyt ja tulospalvelu, kassan hoito, siivoaminen. Tehtäviin kuuluu myös kahvila- ja ravintolatuotteiden teko ja myynti, tarjoilu, joten anniskelu- ja hygieniapassi pitää olla. Jos sinulla ei niitä ole, niiden suorittamiseen ennen kauden alkua saat meiltä apua.

Työsuhde on määräaikainen, ajoittuen maalis-lokakuulle. Mahdollisuus osa-aikaiseen työhön ravintolan ja myynnin asiakaspalvelutehtävissä marras-helmikuun aikana.

Työtä tarjolla golfsesongin ulkopuolella noin 1-3 päivää viikossa. Mikäli olet halukas ja valmis tekemään golfsesonkina enemmän töitä ja talvella vähän vähemmän ja olet halukas tekemään töitä ns. työaikapankkiin, voisi tarjolla olla myös kokoaikainen ja vakituinen työpaikka.

Odotamme sinulta proaktiivista otetta, asiakaspalvelukokemusta, golfalan ymmärrystä sekä intohimoa tuottaa ylivertaisia palvelukokemuksia. Henkilönä olet ihmisläheinen, yhteistyökykyinen sekä koet hektisen työympäristön inspiroivana. Sinulla on innostunut ja innostava ote palveluun, ja kyky loihtia unohtumattomia golfkokemuksia. Näet ratkaisuja ja mahdollisuuksia esteiden sijaan.

Tarjoamme dynaamisen, nuorekkaan ja iloisen työympäristön, sekä mielenkiintoisen mahdollisuuden vetovoimaisessa golfyhteisössä. Omaathan intohimoa ja halua olla mukana kehittymässä ja kehittämässä Revontulen monipuolisia palveluja.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse tiia.valkama@revontuli.fi.

Caddiemaster

Revontuli Golf hakee kaudelle 2023 caddiemaster / kahvilaravintolatyöntekijää, pääpaino caddiemasterpalveluissa.

Caddiemasterin työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu tiskin takana, puhelimessa ja sähköpostilla, peliaikojen varaus, jäsenasioiden hoitaminen, golfkilpailujen järjestelyt ja tulospalvelu, kassan hoito, siivoaminen. Tehtäviin kuuluu myös kahvila- ja ravintolatuotteiden teko ja myynti, tarjoilu, joten anniskelu- ja hygieniapassi pitää olla. Jos sinulla ei niitä ole, niiden suorittamiseen ennen kauden alkua saat meiltä apua.

Työsuhde on määräaikainen huhti-toukokuusta alkaen. Lopetus päivämäärä sovitaan erikseen. Pääsääntöisesti golfkenttämme on avoinna lokakuun loppuun saakka, mutta kiireisin aikamme on kesä-elokuussa. Työt ajoittuvat viikon jokaiselle päivälle, aamu- seka iltavuoroihin.

Mikäli viihdyt asiakaspalvelutyössä, olet vähintään 18-vuotias, ystävällinen, vastuullinen, joustava ja olet valmis tekemään töitä läpi kesän, saattaisit olla etsimämme henkilö. Golftuntemus katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole edellytyksiä valinnalle. Tehtävään annetaan tarvittava koulutus.

Vapaamuotoiset työhakemukset pyydämme toimittamaan 3.2.2023 mennessä sähköpostitse tiia.valkama@revontuli.fi.