Head caddiemaster ja caddiemaster

Head caddiemaster

Haluatko osaksi Revontulen huipputiimiä ja tulla mukaan kehittämään ja luomaan mahtavaa asiakaskokemusta golfareille Revontulen mukavuusalueella?

Head Caddiemaster toimii tiiviissä yhteistyössä Revontuli Resortin myyntitiimin sekä ravintolatiimin kanssa.

Työtehtäviin kuuluu caddiemastertiimin esimiehenä toiminen, työvuorolistojen teko ja tuntien ilmoittaminen, kassan hoito ja erilainen myyntityö. Tämän lisäksi työtehtäviin kuuluu normaalit caddiemasterin työtehtävät: asiakaspalvelu tiskin takana, puhelimessa ja sähköpostilla, peliaikojen varaus, jäsenasioiden hoitaminen, golfkilpailujen järjestelyt ja tulospalvelu, kassan hoito, siivoaminen. Tehtäviin kuuluu myös kahvila- ja ravintolatuotteiden teko ja myynti, tarjoilu, joten anniskelu- ja hygieniapassi pitää olla. Jos sinulla ei niitä ole, niiden suorittamiseen ennen kauden alkua saat meiltä apua.

Työsuhde on määräaikainen, ajoittuen maalis-lokakuulle. Mahdollisuus osa-aikaiseen työhön ravintolan ja myynnin asiakaspalvelutehtävissä marras-helmikuun aikana.

Työtä tarjolla golfsesongin ulkopuolella noin 1-3 päivää viikossa. Mikäli olet halukas ja valmis tekemään golfsesonkina enemmän töitä ja talvella vähän vähemmän ja olet halukas tekemään töitä ns. työaikapankkiin, voisi tarjolla olla myös kokoaikainen ja vakituinen työpaikka.

Odotamme sinulta proaktiivista otetta, asiakaspalvelukokemusta, golfalan ymmärrystä sekä intohimoa tuottaa ylivertaisia palvelukokemuksia. Henkilönä olet ihmisläheinen, yhteistyökykyinen sekä koet hektisen työympäristön inspiroivana. Sinulla on innostunut ja innostava ote palveluun, ja kyky loihtia unohtumattomia golfkokemuksia. Näet ratkaisuja ja mahdollisuuksia esteiden sijaan.

Tarjoamme dynaamisen, nuorekkaan ja iloisen työympäristön, sekä mielenkiintoisen mahdollisuuden vetovoimaisessa golfyhteisössä. Omaathan intohimoa ja halua olla mukana kehittymässä ja kehittämässä Revontulen monipuolisia palveluja.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse tiia.valkama@revontuli.fi.

Caddiemaster

Revontuli Golf hakee kaudelle 2023 caddiemaster / kahvilaravintolatyöntekijää, pääpaino caddiemasterpalveluissa.

Caddiemasterin työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu tiskin takana, puhelimessa ja sähköpostilla, peliaikojen varaus, jäsenasioiden hoitaminen, golfkilpailujen järjestelyt ja tulospalvelu, kassan hoito, siivoaminen. Tehtäviin kuuluu myös kahvila- ja ravintolatuotteiden teko ja myynti, tarjoilu, joten anniskelu- ja hygieniapassi pitää olla. Jos sinulla ei niitä ole, niiden suorittamiseen ennen kauden alkua saat meiltä apua.

Työsuhde on määräaikainen huhti-toukokuusta alkaen. Lopetus päivämäärä sovitaan erikseen. Pääsääntöisesti golfkenttämme on avoinna lokakuun loppuun saakka, mutta kiireisin aikamme on kesä-elokuussa. Työt ajoittuvat viikon jokaiselle päivälle, aamu- seka iltavuoroihin.

Mikäli viihdyt asiakaspalvelutyössä, olet vähintään 18-vuotias, ystävällinen, vastuullinen, joustava ja olet valmis tekemään töitä läpi kesän, saattaisit olla etsimämme henkilö. Golftuntemus katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole edellytyksiä valinnalle. Tehtävään annetaan tarvittava koulutus.

Vapaamuotoiset työhakemukset pyydämme toimittamaan 3.2.2023 mennessä sähköpostitse tiia.valkama@revontuli.fi.