Avoimet savusaunaillat

Tervetuloa nauttimaan Revontulen savusaunan ja telttasaunan lempeistä löylyistä sekä ulkoporealtaan rentouttavasta hieronnasta. Avoimia savusaunailtoja vietetään Revontulessa vähintään kerran viikossa.

Avoimina saunailtoina Revontulen saunapolulla lämpeää lempeälöylyinen savusauna, höyryävän kosteat löylyt tarjoava telttasauna sekä ulkoporeallas. Varaustilanteen salliessa myös Loitsusauna sähkökiukain on lämpimänä. Järveen pääsee pulahtamaan ympäri vuoden, talvisin rannassa on avanto.

Ilmoitamme saunaillat tällä sivulla sekä Facebook-sivuillamme noin 2-3 viikkoa etukäteen.


Saunamaksut

12 € / aikuinen

6 € / lapsi (4-12 v.)


Saunamaksu maksetaan etukäteen Revontulen vastaanottoon. Saunat ovat sekasaunoja, otathan siis mukaasi uikkarin ja oman pyyhkeen. Tarvittaessa saunoilla myös lainauikkareita ja pyyhkeitä voi vuokrata 3 € / kpl. Saunoilla on omat pukeutumis- ja suihkutilat miehille ja naisille.

Saunapolulla on tarjolla vettä sekä mahdollisuus ostaa alkohollitomia ja mietoja alkoholillisia virvokkeita. Saunat ovat anniskelualuettamme - omat juomat eivät ole sallittuja.


Tulevat saunaillat:

Avoimet savusaunaillat on peruttu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. Seurailemme tilannetta ja tiedotamme, kun savusaunan ovet ovat jälleen yleisölle avoinna. Laguna-perhesaunat sekä Loitsusauna ovat vuokrattavissa perheiden ja muiden pienten seurueiden yksityiskäyttöön.