Saunapolku

Sukella mukaan suomalaisen saunan tarinaan Revontulen saunamaailmassa

Saunapolulla pääset tutustumaan kolmeen erilaiseen saunaan; perinteiseen savusaunaan, telttasaunaan ja Loitsu-saunaan. Lisäksi saunojen yhteydessä on kaksi kuumaa ulkoporeallasta ja talvella on mahdollisuus avantouintiin. Kaikki saunat sijaitsevat lähekkäin puhtaan Iso-Virmasjärven rannalla. Ryhmänne mukana kulkee ohjaaja, joka perehdyttää suomalaisen saunan historiaan, uskomuksiin ja saunan merkitykseen hyvinvointiin kokonaisvaltaisen elämyksen näkökulmasta. Kuulet myös myytillisiä tarinoita revontulista. Saunapolulla pääset testaamaan katajavihtaa, löylytuoksuja ja hyvinvointituotteita.

Henkilömäärä: 10-50 hlöä

Tilat: Savusauna, Telttasauna, Loitsu-sauna, Loitsusaunan takkatupa ja kaksi kuumaa ulkoporeallasta

Varusteet: Jokaiselle saunojalle annetaan pyyhe ja saunatakki, jota käytetään siirryttäessä saunasta toiseen. Uima-asu ja omat crocksit tai muut jalkineet mukaan. Meiltä löytyy tarvittaessa lainauikkareita sekä crockseja.

Tarjoilut: Vesi, mehu, suolapähkinät

Hinta:

  • 10-15 hlöä 55 € / hlö
  • 16-20 hlöä 45 € / hlö
  • 21-25 hlöä 39 € / hlö
  • 26-30 hlöä 30 € / hlö
  • 31-50 hlöä 25 € / hlö

Perinnesaunottajan palvelut

Jos haluatte sukeltaa syvemmälle saunan sieluun, niin saunapolku on myös mahdollista kokea yhdessä perinnesaunottaja Maaria Alenin opastamana. Tällöin saunapolulla kuullaan saunan tarinaa, loitsutaan, lauletaan, vihdotaan ja lopuksi Maaria vihtoo ja pesee jokaisen halukkaan. Suosittelemme lämpimästi tätä polkua kokonaisvaltaisena mielen ja kehon hyvinvointielämyksenä. Lisämaksu 49 € / hlö