Syysloma Revontulessa

melonta kanootti

Revontulessa Vietät unelmien syysloman luonnon keskellä, nauttien kauniista järvisuomalaisesta maisemasta erilaisten luontoaktiviteettien parissa tai vaikka saunan lauteilla. Lauantai-illat ovat täynnä tähtiloistoa Viihde- ja Tanssi-iltojen merkeissä. Tule siis Hankasalmelle ja rauhoitu lomailuun omalla porukalla! 

Majoitu omalla porukalla

Majoitusvalikoimastamme löydät omalle lomaporukallesi sopivan vaihtoehdon syyslomaviettoon. Vaihtoehdoista löytyy niin kotoisia mökkejä, mukavia hotellihuoneita kuin unohtumattomia lasi-iglujakin.

Rentoutumista saurannassa

Revontulen saunarannassa nautit syksyisestä järvimaisemasta samalla kun kokeilet Saunamaailmamme erilaisia saunoja. Viikoittain järjestettävissä Avoimissa sauna illoissa pääset testaamaan muun muassa perinteistä savusaunaa sekä ihanan kosteat löylyt tarjoilevaa telttasaunaa. Saunaelämyksen täydentävät niin ulkoporeallas kuin raikas pulahdus Iso-Virmasjärveen. Lisäksi voit myös varata omalle porukalle perhevuoroja eri saunoihin.

poreallas syksy järvi

Viihde- ja Tanssi-illat lauantaisin

Lauantai-illat täyttyvät mahtavasta tunnelmasta mahtavan musiikin kuin tanssinkin parissa. Syyslomaviikoilla ohjelmistosta löytyvät niin Kyösti Mäkimattila & Varjokuva (21.10.) ja Antti Ketonen (28.10.). Tervetuloa viihtymään ja villiintymään Mukavuusalueelle!

Muista myös hyödyntää viihdeiltoihin voimassa olevat majoituspakettimme!

Herkuttelua Bowling Dinerissa

Keski-Suomen mehukkaimmat syyslomaburgerit ja muut Amerikan herkut tarjoillaan Revontuli Bowling Dinerissa. Listalta löytyvät niin suositut Wingsit, herkulliset burgerit ja sandwichit kuin ihanan raikkaat salaattiannoksetkin. Tule siis herkuttelemaan ja yhdistä se vaikka hauskaan kisailuun ravintolan keilaradoilla!

Aktiivista tekemistä luonnossa

Revontuli tarjoaa paljon mahdollisuuksia luonnosta nauttimiseen. Voit lähteä esimerkiksi ajelemaan poluille Fatbikella, melomaan kanootilla ja kisailla frisbeegolfissa. Sadepäivän yllättäessä voit taas pelailla rennosti lautapelejä ravitolassa tai pitää hauskaa keilaradoilla.

melonta
Scroll to Top