Viihde

Ensi syksynä Viihdytään taas Revontulen viihdeilloissa tähtiartistien tahdissa

Kiitos kevään viihdeiltaputkesta kaikille. Palaamme viihdeiltojen merkeissä taas viimeistään ensi syksynä ja tulevat tähtiartistit julkaistaan täällä heti niiden selvittyä.


Ikäraja ravintolassamme on kaikkina tanssi- ja viihdeiltoina on 18 vuotta. Lippuja myynnissä sekä ennakkoon Revontulen verkkokaupassa että ovelta. Viihdeiltojen liput on mahdollista palauttaa ainoastaan, jos tapahtuma peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle.

OSTA LIPUT TÄSTÄ

...tai varaa majoituspaketti lippuineen - katso lisätiedot viihdepaketeista tästä.


Erityisesti tanssi-illoista kiinnostuneille asiakkaillemme suunnatulla Revontulen klubikortilla saat useana iltana liput hieman edullisemmin ovelta.

Majoitu Revontulessa ja tanssi Hangan lavalla Tutustu tanssipaketteihin


Revontuliklubi kanta-asiakkaille Revontuliklubi

Tietoa koronavirustoimista Revontulessa viihdeilloissa

Koronaviruspandemian aikaan asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat ykkösasioita. Seuraamme aktiivisesti koronaohjeistuksia ja toimimme alueellisen ohjeistuksen mukaan. Sijaitsemme Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella. Kaikkien asiakkaidemme tulee noudattaa voimassa olevia koronaohjeistuksia, jotta voimme mahdollistaa kaikille turvalliset viihdeillat ja ehkäistä koronaviruksen leviämistä.

Olet tervetullut viihdeiltoihimme vain terveenä. Jääthän kotiin, jos sinulla on pieniäkin oireita. Pyydämme myös asiakkailtamme vastuullisuutta ja huolehtimaan käsihygieniasta sekä turvaväleistä hyvin meillä vieraillessanne.

Revontulessa olemme toiminnassa huomioineet koronavirustilanteen mm. seuraavilla toimenpiteillä.

  • Käsidesipisteitä on tarjolla lukuisia ja käsienpesu on mahdollista aina sisään saapuessa
  • Huolehdimme pintojen desinfioinnista päivittäin, tilanteesta ja asiakasmääristä riippuen useamman kerran päivässä.
  • Vastaanottotiskeillämme on pleksi suojaamassa sekä asiakkaita että henkilökuntaamme
  • Olemme rajoittaneet myytävien lippujen määrän vastaamaan kulloinkin vallitsevia rajoituksia, jotta asiakkaamme voivat nauttia viihdeilloistamme riittävän väljästi ja voivat tuntea olonsa turvalliseksi.

koronapassi ei ole käytössä revontulen viihdeilloissa.

Tieto päivitetty 23.2.2022