Viihde

Meillä Viihdytään tähtiartistien tahdissa kauniissa luonnonmaisemissa

Viihdeillat palaavat jälleen Revontulen lauantai-iltoihin! Lokakuusta alkaen Revontulessa nautitaan jälleen livemusiikista Suomen ykkösnimien tarjoilemana. Luvassa on sekä huippubileitä että sydämet pakahduttava klubi-ilta Suomen tämän hetken ykkösartistin, Behmin tahtiin. Ikäraja keikoille on 18 vuotta. Lippuja myynnissä sekä ennakkoon Revontulen verkkokaupassa että ovelta.


OSTA LIPUT TÄSTÄ

...tai varaa majoituspaketti lippuineen - katso lisätiedot viihdepaketeista tästä.


Erityisesti tanssi-illoista kiinnostuneille asiakkaillemme suunnatulla Revontulen klubikortilla saat useana iltana liput hieman edullisemmin ovelta.


Tietoa koronavirustoimista Revontulessa

Koronaviruspandemian aikaan asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat ykkösasioita. Kaikkien asiakkaidemmme tulee noudattaa voimassa olevia koronaohjeistuksia, jotta voimme mahdollistaa kaikille turvalliset viihdeillat ja ehkäistä koronaviruksen leviäminen. Olet tervetullut viihdeiltoihimme vain terveenä. Jääthän kotiin, jos sinulla on pieniäkin oireita. Pyydämme myös asiakkailtamme vastuullisuutta ja huolehtimaan käsihygienista sekä turvaväleistä hyvin meillä vieraillessanne.

Revontulessa olemme toiminnassa huomioineet koronavirustilanteen mm.seuraavilla toimenpiteillä.

  • käsidesipisteitä on tarjolla lukuisia
  • huolehdimme pintojen desinfioinnista päivittäin, tilanteesta ja asiakasmääristä riippuen useamman kerran päivässä.
  • Olemme rajoittaneet myytävien lippujen määrän vastaamaan kulloinkin vallitsevia rajoituksia, jotta asiakkaamme voivat nauttia viihdeilloistamme riittävän väljästi ja voivat tuntea olonsa turvalliseksi
Revontuliklubi kanta-asiakkaille Lue lisää