Helmikuun 2020 uutiskirje

Hyvinvointia hemmotellen - talvisesta luonnosta nauttien

Tee irtiotto arjesta ja tule helmikuussa hemmottelulomalle Revontuleen. Katso Revontulen talvilomatarjoukset ja viikko-ohjelma.Vietä yö lasikattoisessa iglussa, rentoudu Revontulen saunamaailmassa ja herkuttele Loimu-ravintolassa kolmen ruokalajin helmikuun menusta.

Varaa hemmottelupakettisi lasikattoiglussa suoraanverkkokaupastamme.


Jos haluat tulla tanssimaan ja yövyt hotellihuoneessa, niin hyödynnä silloin Tanssi ja herkuttele majoituspakettimme.
Lauantaisin tarjoilemme helmikuun menua myös kahden henkilön varauksiin. Muistathan tehdä pöytävarauksen etukäteen (mielellään edellisenä keskiviikkona). Revontuliklubilaisille tarjoamme lasin kuplivaa menun yhteydessä. Tule siis makumatkalle ravintola Loimuun.


Helmikuussa on useita avoimia savusaunailtoja. Ota ystävä mukaan ja lähde rentoutumaan savusaunaan ja kuumaan ulkoporealtaaseen. Klubikorttia esittämällä tarjoamme kaksi alkoholitonta saunajuomaa yhden hinnalla ilmoittautumisen yhteydessä.Talvinen luonto kutsuu liikkumaan. Revontulessa voit vuokrata lumikenkiä sekä fatbikeja. Lisäksi lumitilanteen salliessa pääset ladulle Revontulen mökkikylästä. Lähellä sijaitsevat Häkärinteet tarjoavat myös monipuolista ohjelmaa hiihtolomien ajan. Tutustu myös Täyttä Häkää laskettelupakettiimme hotellihuoneessa.


Aurinkoista kevättalvea!

toivottaa Revontulen väki