kokoukset ja virkistyspäivät


Revontulesta löydät kaiken tarvitsemasi onnistuneen kokous- tai virkistyspäivän järjestämiseen. Järviluonnon äärellä sijaitsevat kokoustilat tarjoavat inspiroivan ympäristön kokouksille. Ravintola Loimun keittiössä valmistuvat herkulliset tarjottavat nautittavaksi joko kokoustiloissa tai ravintolassa. Monipuoliset majoitusvaihtoehdot sijaitsevat kaikki vain muutaman askelman päässä kokoustiloista ja muista palveluista. Runsaasta aktiviteettitarjonnastamme löydät ohjelmaa tyhypäiviin tai virkistystä kokouspäivän päätteeksi ympäri vuoden. Yrityspäivän kruunaa rantasauna ja pulahdus raikkaassa Iso-Virmasjärvessä. Kaikki tämä tarjoillaan Revontulessa ammattitaitoisen, lämminhenkisen palvelun kera.


Valmiit
kokouspaketit
Lue lisää
Tyhy- ja virkistyspäivät
Revontulessa
Lue lisää


Ravintola Loimun
ryhmämenut
Lue lisää
Tilat kokouksiin
ja illanviettoihin
Lue lisää

Tarjouspyyntölomake

Kerromme mielellämme lisää

Myyntipäällikkö
Tarja Seppi
Puh. (014) 8448 291, 040 590 3882
myynti@revontuli.fi
tarja.seppi@revontuli.fiAjankohtaista

2 yötä ja 3 päivää golfpaketti vain 99 € / hlö
Joka vuosi olemme halunneet kiittää golffareitamme tarjoamalla huippuedullisen 2 yötä 3 päivää golfia viikonlopun. Tänä syksynä tarjousviikonloppua vietetään elokuun viimeisenä viikonloppuna 30.8-1.9.2019. Paketti sisältää: * 2 yötä 2 h huoneessa pe-su * green feen pe, la, su * aamiaiset ravintolassa * hotellisauna iltaisin Hinta 99 € / hlö (1 h huonelisä 60 €) Mökit ovat jo täynnä, mutta jokunen huone on vielä jäljellä. Varaa nopeasti omasi: varaa tästä
Joulun paketti 2019
VIETÄ STRESSITÖN JOULU REVONTULEN MUKAVUUSALUEELLA. Joulupaketti Revontulen mukavuusalueella täysihoidolla, majoittuen viihtyisissä lomamökeissä, hotellihuoneessa tai uusissa upeissa lasikattoigluissa. Osallistu joulun ajan ohjelmaan, jossa pääset joulusaunaa ja valmiseen pöytään. Joulupukkikin vierailee luonamme.
Päivässä Golfariksi- tyhypäivä
PÄIVÄSSÄ GOLFARIKSI -TYHYPÄIVÄ Tyhypäivän takuuvarma ohjelmanumero on Päivässä golfariksi -green card -kurssi! Päivän pikakurssilla tutustutaan golfin saloihin ja suoritetaan samalla green cardit. Yhteinen saunailta ja herkullinen illallinen kruunaavat päivän. Päiväksi Golfariksi -tyhypäivä on pikakurssi golfin saloihin, joka oikeuttaa osallistujat green cardiin. Jos työporukasta löytyy jo golfareita, he voivat hioa taitojaan pelikentällä kisaten tai muuten vain pelaillen.
K-18 Party Bowl
Keilaradat ilmaiseksi pe ja la klo 22-24. Maksat vain kenkävuokran.