Kokoustilat

Virmashuvilan takkatupa

slide
slide
slide
slide

70 m², max. 40 henkilöä

Hirsirakenteinen järvenrantahuvila on ihanteellinen kokous- ja juhlakäyttöön. Tunnelmallisessa hirsituvassa on tulikivitakka ja suuri maisemaikkuna järvelle. Kokoustilassa on WLAN-yhteys. Osittain katettu ulkoterassi toimii varsinkin kesäisin mukavana lisätilana. Kokouspäivänne kruunaat varaamalla myös Virmashuvilan vieressä sijaitsevan savusaunan ja ulkoporealtaan.

Virmashuvila ja savusauna ovat anniskelualuettamme. Toimitamme tarvittavat tarjoilut Virmashuvilalle tilauksenne mukaisesti.

Hinnat / päivä:

Virmashuvila 200 €

Virmashuvila savusaunavarauksen yhteydessä 150 €


Vieraile Virmashuvilan takkatuvalla 360°

Loitsu-saunaN TAKKATUPA

60 m², max. 30 hlöä

Tunnelmallinen hirsirakennus kokous- ja juhlakäyttöön. Takkatuvassa on tulikivitakka, nykyaikaiset kokousvälineet ja WLAN-yhteys. Takkatuvan yhteydessä on kaksi sähkösaunaa pukeutumistiloineen, ulkoporeallas sekä oma laituri, josta myös talviuintimahdollisuus.

Tilaussauna ja takkatupa ovat anniskelualuettamme. Toimitamme tarvittavat sauna- ja ruokajuomat tilauksenne mukaisesti.


Hinnat:

Takkatupa / päivä: 170 €

Takkatupa, saunat ja poreallas (sauna-aika 3 h): 500 €


Vieraile Loitsusaunan takkatuvalla 360°

Revontulisali

400 m², max. 300 hlöä

Revontulisali sijaitsee päärakennuksessa Ravintola Loimun yhteydessä. Se taipuu luentotilaksi 200-300 henkilölle ja kokoustilaksi 130 henkilölle luentopöytien kanssa. Revontulisali on mahdollista yhdistää Ravintola Auroraan, jolloin tilaa on yhteensä 550 m². Tilassa on WLAN-yhteys, äänentoistojärjestelmä ja langaton mikrofoni.

Päivähinta 300 €


Vieraile Revontulisalissa 360°

Luentosali

60 m², max. 45 hlöä

Luentosali sijaitsee hotellirakennuksessa, josta on lyhyt matka vastaanottoon ja ravintolaan. Käytössä ovat kaikki nykyaikaiset kokousvälineet internet-yhteyksineen.

Päivähinta 70 €