Kokoustilat

Virmashuvilan takkatupa

70 m², max. 40 henkilöä

Hirsirakenteinen järvenrantahuvila on ihanteellinen kokous- ja juhlakäyttöön. Tunnelmallisessa hirsituvassa on tulikivitakka ja suuri maisemaikkuna järvelle. Kokoustilassa on WLAN-yhteys. Osittain katettu ulkoterassi toimii varsinkin kesäisin mukavana lisätilana.

Virmashuvila ja savusauna ovat anniskelualuettamme. Toimitamme tarvittavat sauna- ja ruokajuomat valmiiksi tilaisuuksiinne tilauksenne mukaisesti.

Hinta: 200 €


virtuaaliesittely

Loitsu-saunaN TAKKATUPA

60 m², max. 30 hlöä

Tunnelmallinen hirsirakennus kokous- ja juhlakäyttöön. Takkatuvassa on tulikivitakka, nykyaikaiset kokousvälineet ja WLAN-yhteys. Käytettävissä on oma laituri ja talvisin on mahdollisuus avantouintiin.

Tilaussauna ja takkatupa ovat anniskelualuettamme. Toimitamme tarvittavat sauna- ja ruokajuomat tilauksenne mukaisesti.

Hinta: 170 €, takkatupa + saunat yht. 250 €


virtuaaliesittely


Revontulisali

400 m², max. 300 hlöä

Revontulisali taipuu luentotilaksi 200-300 henkilölle ja kokoustilaksi 130 henkilölle luentopöytien kanssa. Revontulisali on mahdollista yhdistää Isku-saliin, jolloin tilaa on yhteensä 550 m². Tilassa on WLAN-yhteys, äänentoistojärjestelmä ja langaton mikrofoni.

Sopimushinta 300 €


Virtuaaliesittely

Isku-sali

150 m², max. 100 hlöä

Isku-sali sijaitsee päärakennuksen yhteydessä, Revontulisalin jatkeena. Isku-salin saa eristettyä siirtoseinillä omaksi tilakseen.

Isku-sali on luento- tai kokoustilana ihanteellisin 50 henkilölle.

Sopimushinta 150 €


Virtuaaliesittely

Luentosali

60 m², max. 45 hlöä

Luentosali sijaitsee majoitusrakennuksessa, josta on lyhyt matka vastaanottoon ja ravintolaan. Käytössä ovat kaikki nykyaikaiset kokousvälineet internet-yhteyksineen.

Sopimushinta 70 €