KOKOUS- JA RYHMÄVARAUSTEN VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

1. VARAUS JA VAHVISTUS

Toimitusehdot astuvat voimaan, kun tilaaja on vahvistanut saamansa tarjouksen ja saanut varausvahvistuksen. Varaus on voimassa varauksessa ilmoitetulle henkilömäärälle. Jos henkilömäärä muuttuu, Lomakeskus Revontulella on oikeus osoittaa varaajalle toinen tila sekä neuvotella uudelleen tilaisuuden yksityiskohdista ja kustanuksista.

Pyydämme ilmoittamaan seuraavat varaukseen liittyvät tiedot viimeistään 14 vrk ennen tilaisuuden alkua:

  • nimilista osallistujista sekä mahdollinen huonejako
  • osallistujien mahdolliset erityisruokavaliot
  • maksutapa ja laskutustiedot
  • tilaisuuden ohjelma aikatauluineen

2. PERUUTUS- JA MUUTOSOIKEUS

1-20 hlön ryhmät: 100 % kuluton peruutus- ja muutosoikeus 14 vrk ennen tilaisuuden alkua. Enintään 10 % henkilömäärän muutokset otetaan huomioon viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä.

21-50 hlön ryhmät: 100 % kuluton peruutus- ja muutosoikeus 30 vrk ennen tilaisuuden alkua. Enintään 10 % henkilömäärän muutokset otetaan huomioon viimeistään 3 vrk ennen tilaisuuden alkua.

51 hlön ja suuremmat ryhmät: 100 % kuluton peruutusoikeus 60 vrk ennen tilaisuuden alkua. Enintään 25 % henkilömäärän muutokset otetaan huomioon viimeistään 14 vrk ennen tilaisuuden alkua ja enintään 10 % henkilömäärämuutokset viimeistään 7 vrk ennen tilaisuuden alkua.

Lomakeskus Revontuli Oy pidättää oikeuden täyteen korvaukseen palveluista, joita ei voida peruuttaa. Tällaisia ovat esimerkiksi alihankintana tilatut palvelut.

3. MAKSUEHDOT

Laskutusta varten yrityksen on ilmoitettava voimassa olevat laskutustiedot etukäteen. Jälkilaskutuksesta laskutuslisä on 7 euroa / lasku. Mikäli maksuehdoista ei ole muutoin sovittu, asiakas maksaa käteisellä, pankkikortilla tai luottokortilla paikan päällä. Lomakeskus Revontuli Oy voi tarvittaessa tehdä koko- tai osaennakkolaskun varauksesta.

Scroll to Top