Tiedote 25.3.2020

Aurinko jo paistaa ja kevät on tulossa, jonka vuoksi jonkun verran on tullut kyselyitä, milloin Revontulen kenttä aukeaa.

Kenttämestari Harri lähettää terveisiä, että täällä Hankasalmella on vielä valitettavasti talvi ja maa roudassa. Eli pitää vaan malttaa odottaa säiden lämpenemistä. Sääennusteiden mukaan, tällä hetkellä näyttäisi siltä, että voitaisiin avata aiempien vuosien tapaan huhti-toukokuussa.

Korona-virus tosin voi tuoda muutoksia tilanteeseen. Seuraamme jatkuvasti tilannetta ja toimimme vastuullisesti ja noudatamme valtion antamia ohjeistuksia sekä suosituksia. Mm. tästä syystä johtuen, emme avaa rangea, koska emme pysty vastuullisesti siitä huolehtimaan.

TÄYDEN PALVELUN GOLF RESORT

Revontulessa onnistuu golfloman tai yritystapahtuman järjestäminen loistavasti alueella sijaitsevien ravintoloiden, majoituspalveluiden ja rantasaunojen tarjoamien puitteiden avulla.

Revontuli golf on kauniissa järvimaisemissa, Jyväskylän lähellä, sijaitseva täysimittainen Links -henkinen golfkenttä. Revontulen kenttä on tunnettu hyvästä kunnostaan ja nopeasti etenevästä pelistä.

Kaikki palvelut sijaitsevat saman katon alla.

Tervetuloa Revontulen mukavuusalueelle!

Ota väylät haltuun Varaa peliaika
Tarjoukset Lue lisää
Parhaat puitteet järjestää golfkisa Lue lisää


Ystävykset kapellimestari Riku Niemi ja tangolaulaja Eino Grön ovat intohimoisia golffareita.

Meillä oli kunnia saada heidät vieraaksemme Revontuleen kesällä 2018.

Toimittaja Ulla Aurio haastatteli heidät golfkierroksen jälkeen Revontulen terassilla.Lue haastattelut ja heidän kuulumisensa.