TÄYDEN PALVELUN GOLF RESORT

Revontulessa onnistuu golfloman tai yritystapahtuman järjestäminen loistavasti alueella sijaitsevien ravintoloiden, majoituspalveluiden ja rantasaunojen tarjoamien puitteiden avulla.

Revontuli golf on kauniissa järvimaisemissa, Jyväskylän lähellä, sijaitseva täysimittainen Links -henkinen golfkenttä. Revontulen kenttä on tunnettu hyvästä kunnostaan ja nopeasti etenevästä pelistä.

Kaikki palvelut sijaitsevat saman katon alla.

Tervetuloa Revontulen mukavuusalueelle!

Ota väylät haltuun Varaa peliaika
Tarjoukset Lue lisää
Parhaat puitteet järjestää golfkisa Lue lisää


Ystävykset kapellimestari Riku Niemi ja tangolaulaja Eino Grön ovat intohimoisia golffareita.

Meillä oli kunnia saada heidät vieraaksemme Revontuleen kesällä 2018.

Toimittaja Ulla Aurio haastatteli heidät golfkierroksen jälkeen Revontulen terassilla.Lue haastattelut ja heidän kuulumisensa.


Ajankohtaista

2 yötä ja 3 päivää golfpaketti vain 99 € / hlö
Joka vuosi olemme halunneet kiittää golffareitamme tarjoamalla huippuedullisen 2 yötä 3 päivää golfia viikonlopun. Tänä syksynä tarjousviikonloppua vietetään elokuun viimeisenä viikonloppuna 30.8-1.9.2019. Paketti sisältää: * 2 yötä 2 h huoneessa pe-su * green feen pe, la, su * aamiaiset ravintolassa * hotellisauna iltaisin Hinta 99 € / hlö (1 h huonelisä 60 €) Mökit ovat jo täynnä, mutta jokunen huone on vielä jäljellä. Varaa nopeasti omasi: varaa tästä
Joulun paketti 2019
VIETÄ STRESSITÖN JOULU REVONTULEN MUKAVUUSALUEELLA. Joulupaketti Revontulen mukavuusalueella täysihoidolla, majoittuen viihtyisissä lomamökeissä, hotellihuoneessa tai uusissa upeissa lasikattoigluissa. Osallistu joulun ajan ohjelmaan, jossa pääset joulusaunaa ja valmiseen pöytään. Joulupukkikin vierailee luonamme.
Päivässä Golfariksi- tyhypäivä
PÄIVÄSSÄ GOLFARIKSI -TYHYPÄIVÄ Tyhypäivän takuuvarma ohjelmanumero on Päivässä golfariksi -green card -kurssi! Päivän pikakurssilla tutustutaan golfin saloihin ja suoritetaan samalla green cardit. Yhteinen saunailta ja herkullinen illallinen kruunaavat päivän. Päiväksi Golfariksi -tyhypäivä on pikakurssi golfin saloihin, joka oikeuttaa osallistujat green cardiin. Jos työporukasta löytyy jo golfareita, he voivat hioa taitojaan pelikentällä kisaten tai muuten vain pelaillen.
K-18 Party Bowl
Keilaradat ilmaiseksi pe ja la klo 22-24. Maksat vain kenkävuokran.