Kaikki julkaisut

Syysloma Revontulessa

Vietä ihana syysloma Revontulen Mukavuusalueella syksyisestä luonnosta nauttien. Voit saunoa, syödä hyvin ravintoloissa, lähteä luontoon tai nauttia vaikka oman mökin rauhasta.

Lue lisää »

Viihde- ja tanssi-illat

Revontulen viihdesyksy on pian täällä ja luvassa on Keski-Suomen parasta tunnelmaa Suomen ykkös artistien ja tanssiorkestereiden tahdittamana. Tervetuloa viihtymään ja villiintymään Mukavuusalueelle!

Lue lisää »

September Fest

Revontulessa juhlitaan September Festiä 30.9, jolloin luvassa on golfkilpailut, riistaillallinen sekä saunailta. Lisäksi ilta huipentuu Leevin & the Leavings Tribuuttikeikkaan.

Lue lisää »

Elokuun juhlavuositarjous

Revontuli täyttää tänä vuonna 30-vuotta ja sen kunniaksi tarjoamme kuukausittain vaihtuvia juhlatarjouksia. Nyt elokuussa sinulla onkin mahdollisuus päästä kokemaan ainutlaatuinen elämys lasi-iglussa. Tule, koe ja nauti!

Lue lisää »

Kesäloma Revontulessa

Revontulessa vietät omannäköisesi kesäloman Hankasalmella Keski-Suomen kauniissa järvimaisemissa rentoutuen ja aktiviteeteista nauttien. Mitä haluaisit tehdä tänä kesänä kesälomalla? Haluaisitko rentoutua saunamaailmassa erilaisten saunojen lämmössä, retkeillä

Lue lisää »
Scroll to Top