Majoitus, ravintolat, tapahtumat ja kokouskset Keski-Suomessa

Kokous ja ryhmät

Tervetuloa viettämään mukavaa päivää porukalla Revontulen ammattitaitoisen ja lämminhenkisen henkilökunnan opastamana!

Revontulesta löydät kaiken tarvitsemasi onnistuneen kokous- tai virkistyspäivän järjestämiseen kävelymatkan päässä toisistaan. Löydät Keski-Suomen järviluonnon äärellä sijaitsevat kokoustilat, keittiössä valmistuvat herkulliset kokoustarjoilut, monipuoliset majoitusvaihtoehdot hotellihuoneista mökkeihin ja lasi-igluihin sekä kattavan valikoiman aktiviteetteja erilaisille porukoille. Lisäksi kokouspäivän kruunaavat Revontulen Saunamaailman rantasaunat ulkoporealtaineen upean Iso-Virmasjärven rannalla.

 

KOKOUSTILAT

kokous­paketit

Revontulessa vietät kokouksen tai koulutuksen inspiroivassa ympäristössä Keski-Suomen luonnon helmoissa. Me autamme sinua onnistumaan.

Kokouspakettimme sisältävät kokoustilan, kahvit, ruokailut sekä kahden päivän paketissa majoituksen.

Virmashuvila ja savusauna

Revontuli Resortin helmi on Iso-Virmasjärven rannalla sijaitseva kokous-, juhla- ja majoituskäyttöön tarkoitettu Virmashuvila. Modernissa hirsirakenteisen huvilan alakerrassa on takkatupa, jossa on tulikivitakka, ruokailu-/kokouspöytäryhmät, sohvaryhmä, oma keittiö, astiasto 12 henkilölle, baarikaappi, televisio, wifi sekä valkokangas ja tykki. Virmashuvilan yläkerrassa on majoitustilaa 11 henkilölle viidessä kahden hengen huoneessa ja yhdessä yhden hengen huoneessa.

Virmashuvilan vieressä on savusauna ja ulkoporeallas, jotka on varattavissa erikseen tai pakettihinnalla viikonlopun VIP-paketissa.

Tarjous­pyyntö-lomake

Kerromme mielellämme lisää

Myyntipäällikkö
Tarja Seppi
Puh. (014) 8448 291, 040 590 3882
myynti@revontuli.fi
tarja.seppi@revontuli.fi

Kokous- ja ryhmävarausten varaus- ja peruutusehdot

1. VARAUS JA VAHVISTUS

2. PERUUTUS- JA MUUTOSOIKEUS

Toimitusehdot astuvat voimaan, kun tilaaja on vahvistanut saamansa tarjouksen ja saanut varausvahvistuksen. Varaus on voimassa varauksessa ilmoitetulle henkilömäärälle. Jos henkilömäärä muuttuu, Lomakeskus Revontulella on oikeus osoittaa varaajalle toinen tila sekä neuvotella uudelleen tilaisuuden yksityiskohdista ja kustanuksista.

Pyydämme ilmoittamaan seuraavat varaukseen liittyvät tiedot viimeistään 14 vrk ennen tilaisuuden alkua:

  • nimilista osallistujista sekä mahdollinen huonejako
  • osallistujien mahdolliset erityisruokavaliot
  • maksutapa ja laskutustiedot
    tilaisuuden ohjelma aikatauluineen

1-20 hlön ryhmät: 100 % kuluton peruutus- ja muutosoikeus 14 vrk ennen tilaisuuden alkua. Enintään 10 % henkilömäärän muutokset otetaan huomioon viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä.

21-50 hlön ryhmät: 100 % kuluton peruutus- ja muutosoikeus 30 vrk ennen tilaisuuden alkua. Enintään 10 % henkilömäärän muutokset otetaan huomioon viimeistään 3 vrk ennen tilaisuuden alkua.

51 hlön ja suuremmat ryhmät: 100 % kuluton peruutusoikeus 60 vrk ennen tilaisuuden alkua. Enintään 25 % henkilömäärän muutokset otetaan huomioon viimeistään 14 vrk ennen tilaisuuden alkua ja enintään 10 % henkilömäärämuutokset viimeistään 7 vrk ennen tilaisuuden alkua.

Lomakeskus Revontuli Oy pidättää oikeuden täyteen korvaukseen palveluista, joita ei voida peruuttaa. Tällaisia ovat esimerkiksi alihankintana tilatut palvelut.

3. MAKSUEHDOT

Laskutusta varten yrityksen on ilmoitettava voimassa olevat laskutustiedot etukäteen. Jälkilaskutuksesta laskutuslisä on 7 euroa / lasku. Mikäli maksuehdoista ei ole muutoin sovittu, asiakas maksaa käteisellä, pankkikortilla tai luottokortilla paikan päällä. Lomakeskus Revontuli Oy voi tarvittaessa tehdä koko- tai osaennakkolaskun varauksesta.