Mukavuusalue Keski-Suomessa

Seura

Revontuli Golf ry (ReG) vastaa yhteisön seuratoiminnasta. Seuratoimintaan kuuluu muun muassa kilpailujen ja tapahtumien järjestäminen seuran jäsenille.

Jäsenyys

Revontuli Golfin (ReG) jäsenyys on edullinen, turvallinen, nopea, helppo ja mukava – oletpa sitten kaukana tai lähellä.

Jäsenmaksut 2023
Aikuiset ennen 31.3.202355 €
Aikuiset 1.4.2023 alkaen65 €
Juniorit (vuonna 2005 ja myöhemmin syntyneet)32 €

Revontuli Golfin jäsenille lähetämme sähköpostilla jäsentiedotteen noin kerran kuussa.
Jäsentiedotteessa kerromme ajankohtaiset kuulumiset sekä jäsenille tarjottavat kuukauden edut/tarjoukset.
Jäsenemme saavat hyviä tarjouksia mm. lomakeskus Revontulen palveluista. Joten jäsentiedote kannattaa aina lukaista läpi jo senkin vuoksi.

Vanhat jäsenet

Lähetämme kaikille vanhoille jäsenille automaattisesti jäsenmaksun helmikuun aikana. Jäsenyys on voimassa yhden kauden kerrallaan ja jäsenyys tulee voimaan seuraavalle kaudelle automaattisesti kun jäsenmaksu on maksettu.

Jäsenyys on voimassa 1.4.-31.3.

Revontuli Golf ry:n jäsenmaksua ei voi maksaa liikuntaseteillä verottajan ohjeen mukaan, koska jäsenyys ei oikeuta suoraan mihinkään liikuntasuoritukseen.

Uudet jäsenet

Voit täyttää jäsenhakemuksen alla olevasta linkistä.

Jäsenedut 2023

Revontuli Golfissa nautit useista jäseneduista!

 • Revontuli Golfiin yksi green fee puoleen hintaan kauden 2023 aikana. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin, eikä sitä voi käyttää kisoissa. Etu on henkilökohtainen.
 • GoGolfin jäsenyys (arvo 29 €). Pelaa Suomen parhailla kentillä parhaaseen hintaan.
 • Revontuli Golf ry:n jäsenille green fee –maksulla rajaton päiväpelioikeus koko kauden 2023. Yhden kierroksen green fee –maksua vastaan voi siis pelata vaikka toisen kierroksen samana päivänä. Päivän toinen kierros on varattavissa kun ensimmäinen kierros on pelattu.
 • Pron tehoklinikoita eri teemoilla, kesto 1,5 tuntia. Jäsenhinta 15 € / hlö/klinikka, ei-jäsenet 30 € / hlö.
 • Revontuli Bowlingin keilaradat arkisin ½ hintaan 1.4. – 30.9.2023 välisellä ajalla. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Edun saa näyttämällä jäsenkorttia.
 • ReG:n jäsenille Lomakeskus Revontulen Bed & Ball -golfmajoituspaketti 84 €/hlö/2hh/vrk (norm. 98 €/hlö). Tarjous voimassa ma-to koko golfkauden. Paketti sisältää 1 vrk majoituksen 2hh, aamupalan, hotellin saunan ja yhden green feen/hlö
 • Revontuli Golfin pro shopista jäsenetutuotteita ja poletit 5 kpl 10 € (norm 2,50 € / kpl).
 • Vaihtuvia tarjouksia Revontulen majoitus- ja ravintolapalveluista.
 • Jäsenmaksu sisältää Suomen Golfliiton jäsenseurojen jäsenille tapaturma- ja vastuuvahinkovakuutuksen sekä Golflehden.

Lisätietoa tarjouksista saat kauden aikana sähköpostitse sekä Revontulen henkilökunnalta.

Osakkeet

A - OSAKE (1 nimetty pelioikeus)
Osakkeen hinta2000 €
Yhtiövastike 2023450 €
B - OSAKE (2 nimettyä pelioikeutta tai 20 pelilippua/pelioikeus)
Osakkeen hinta4500 €
Yhtiövastike 2023900 €

Osakasedut

Revontuli Golf Oy:n osakkeenomistajille tarjoamme aina kaikista edullisimman tavan golfata. Eli yhtiövastikeella pelaaminen on aina edullisempi tapa kuin esim. kausipelioikeudella.

Revontuli Golf oy:n osakkeenomistajilla on rajaton pelioikeus.

Revontuli Golf oy on velaton yhtiö, joten rahoitusvastikkeita ei ole ja osakkeenomistaminen on turvallinen vaihtoehto.

Revontulen Golf Oy osakkaat saavat vastikemaksua vastaan seuraavia etuja:

 • Osakkaan vieras (samassa lähdössä osakkaan kanssa) -10 € alennus normaali hinnasta
 • Keilatarjous Revontuli Bowling Dinerissa. Keilaradat puoleen hintaan 1.4.-30.9. välisenä aikana.
 • ProShopista kaikki tuotteet -15% ovh:sta
 • Bed & Ball majoitustarjous 84 € / hlö/ vrk (norm 98€) ,sisältäen majoitus 2 h huoneessa, hotellisaunan, aamiaisen ja rajattoman golfpelioikeuden majoituksen aikana sekä tulo- että ja lähtöpäivänä. Tarjous on voimassa arkisin (ma-pe) koko golfkauden.
 • Yö lasikattoiglussa. Tarjoamme Revontuli Golfin osakkaille mahdollisuuden majoittua uusissa lasikattoigluissamme puoleen hintaan. Tarjous on henkilökohtainen ja voimassa arkisin touko-kesäkuun 2022 loppuun asti. Lasi-iglut
 • Loitsusauna omalle porukallesi. Rannan Loitsusaunassa on 2 saunaa, poreallas terassilla, 30 henkilön takkatupa. Kerää porukka (min. 10 hlöä) ja nauti kesäillasta rentoutuen uiden, saunoen ja porealtaassa istuskellen. Tai järjestä kesäjuhlat Loitsusaunalla. Osakastarjous 25 € / hlö, minimiryhmäkoko 10 henkilöä. Hinta on voimassa arkisin ma-to koko golfkauden 2022. Pihassa myös telttasauna, jonka voi varata lisäsaunaksi hintaan 150 €.
 • Normaalihintaisista Greenfee maksuista -10e seuraavilta kentiltä: Muurame Golf, Kartano Golf, Puula Golf, Hartola Golf

Toimi­henkilöt kaudella 2023

ReG Hallitus

Puheenjohtaja:
Esa Häkkinen
esasan@luukku.com
050 0246 049

Kapteeni:
Veijo Leinonen
veijo.leinonen.56@gmail.com

Muut hallituksen jäsenet:
Jari Tarunmaa
Mikko Hyyryläinen
Mikko Ryhänen
Markku Kinnunen
Henri Suuronen
Antti Rissanen
Tuula Lampinen

Senioritoimikunta

Puheenjohtaja:
Henri Suuronen

Muut jäsenet:
Matti Halonen
Tuula Lampinen

Kilpailutoimikunta

Puheenjohtaja:
Mikko Hyyrylänen
migeon91@gmail.com
050 4364 948

Muut jäsenet:
Antti Rissanen
Henri Suuronen
Veijo Leinonen

Sääntö- ja tasoitustoimikunta

Puheenjohtaja:
Veijo Leinonen
veijo.leinonen.56@gmail.com
040 0201 907

Muut jäsenet:
Mikko Hyyryläinen

Junioritoimikunta

Puheenjohtaja:
Antti Rissanen

Muut jäsenet:
Esa Häkkinen
050 0246 049

Revontuli Golfin säännöt

1§ — Yhdistyksen nimi on Revontuli Golf Ry, kotipaikka Hankasalmi

2§ — Yhdistyksen tarkoituksena on edistää golfpelin harrastamista. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kilpailuja, koulutustilaisuuksia, harjoituksia, kokouksia ja juhlia ym. samantapaisia tilaisuuksia. Yhdistys voi toimintansa tukemiseksi omistaa toimintaansa varten tarpeellista kiinteätä ja irtainta omaisuutta.

3§ — Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Yhdistyksen jäseneksi ottamispäätökset tekee yhdistyksen hallitus. Varsinaiset jäsenet suorittavat yhdistykselle liittymismaksun ja vuosittain jäsenmaksun, joiden suuruus on syyskokouksen määrättävä. Hallituksella on oikeus muuttaa jäsenmaksun määrää 1.9. alkaen loppukaudeksi. Yhdistys voi kokouksessaan valita kunniajäseniksi henkilöitä, jotka katsotaan siihen ansioituneiksi. Kunniajäsenet ovat jäsenmaksusta vapaat. Saavutetut jäsenoikeudet säilyvät.

4§ — Jäsen, joka jättää jäsenmaksun maksamatta tai ei noudata yhdistyksen kokouksen tekemiä päätöksiä tai jonka käyttäytymisellään katsotaan huomattavasti vahingoittaneen yhdistyksen mainetta tai muutoin toimineen yhdistyksen etuja vastaan, voi hallitus erottaa yhdistyksestä. Erottamispäätökseen vaaditaan kahden kolmasosan (2/3) enemmistö koko hallituksen jäsenten lukumäärästä. Jäsenellä on oikeus erota yhdistyksestä ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallitukselle tai sen puheenjohtajalle taikka ilmoittamalla erosta yhdistyksen kokouksessa merkittäväksi pöytäkirjaan.

5§ — Yhdistyksen lainmukaisena hallituksena toimii hallitus, johon syyskokous valitsee vuodeksi kerrallaan puheenjohtajan ja kapteenin sekä seitsemästä yhdeksään (7-9) muuta jäsentä. Hallitus valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan sekä keskuudestaan tai ulkopuolelta sihteerin, rahastonhoitajan ja tarpeelliset muut toimihenkilöt. Hallitus kokoontuu puheenjohtajan tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtajan kutsusta tai milloin vähintään kaksi (2) hallituksen jäsentä tekee siitä ehdotuksen. Hallitus on päätösvaltainen, kun puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja ja vähintään puolet hallituksen muista jäsenistä on läsnä. Hallituksen kokouksista on pidettävä pöytäkirjaa, joka hyväksytään hallituksen määräämällä tavalla.

6§ — Hallituksen tehtäviin kuuluu:

 • Valvoa, että yhdistyksen toiminta tapahtuu näiden sääntöjen ja yhdistyslain mukaan
 • Toteuttaa yhdistyksen kokousten tekemät päätökset
 • Kutsua koolle yhdistyksen kokoukset sekä valmistella ja esitellä niissä käsiteltävät asiat
 • Hoitaa ja kartuttaa yhdistyksen varoja ja muuta omaisuutta sekä valvoa yhdistyksen kirjanpitoa
 • Ottaa tarvittavat palkalliset toimihenkilöt, sekä määrätä heidän palkastaan talousarvion rajoissa
 • Pitää luetteloa yhdistyksen jäsenistä ja ratkaista jäsenten ottamista tai erottamista koskevat asiat
 • Ylläpitää tasoitusluetteloa jäsenistään ja luovuttaa vuosittain jäsen- ja tasoituskortti jäsenilleen
 • Edustaa yhdistystä kolmatta miestä tai yhdistyksen jäsentä vastaan sekä edustaa yhdistystä niiden liittojen ja yhdistysten kokouksissa, joihin yhdistyy kuuluu jäsenenä
 • Käyttää yhdistyksen puhevaltaa sekä edustaa yhdistystä ja laatia toimintasuunnitelma ja talousarvio syyskokouksen hyväksyttäväksi
 • Laatia vuosikokoukselle kertomus yhdistyksen edellisen toimintakauden toiminnasta
 • Ryhtyä muihin mahdollisiin toimenpiteisiin yhdistyksen tarkoitusperien toteuttamiseksi.

7§ — Yhdistyksen tilinpäätös tehdään kalenterivuosittain ja kirjanpito sekä tarpeelliset asiakirjat on ennen helmikuun 15. päivää jätettävä tilintarkastajalle, jonka on annettava lausuntonsa hallitukselle helmikuun loppuun mennessä.

8§ — Yhdistyksen vuosikokous pidetään huhtikuun aikana ja syyskokous marraskuussa. Ylimääräinen yhdistyksen kokous pidetään, milloin yhdistyksen kokous niin päättää tai hallitus katsoo sen tarpeelliseksi tai vähintään yksi kymmenesosa (1/10) äänioikeutetuista jäsenistä kirjallisesti ilmoitettua tarkoitusta varten hallitukselta niin vaatii. Yhdistyksen ylimääräinen kokous on pidettävä kuukauden kuluessa siitä, kun ehdotus sen pitämisestä tässä säädetyssä järjestyksessä on tehty.

9§ — Kutsu varsinaiseen kokoukseen sekä ylimääräiseen kokoukseen kullekin jäsenelle on tehtävä kirjeitse tai sähköpostilla jäsenen ilmoittamaan osoitteeseen vähintään seitsemää (7) päivää ennen kokousta tai ilmoituksella, joka on vähintään seitsemää (7) päivää ennen kokousta julkaistava jossakin paikkakunnalla ilmestyvässä sanomalehdessä.

10§ — Yhdistyksen vuosikokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

 • Kokouksen avaus
 • Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjan tarkistajaa ja ääntenlaskijaa.
 • Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 • Hyväksytään kokouksen työjärjestys
 • Esitetään vuosikertomus, tilinpäätös ja tilintarkastajien lausunto.
 • Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille.
 • Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.

  Yhdistyksen syyskokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

 • Kokouksen avaus
 • Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjan tarkistajaa ja ääntenlaskijaa
 • Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 • Hyväksytään kokouksen työjärjestys
 • Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja kapteeni
 • Valitaan muut hallituksenjäsenet
 • Valitaan tilintarkastaja ja varatilintarkastaja
 • Vahvistetaan liittymis- ja jäsenmaksut ja tarvittavat erääntymisajankohdat
 • Vahvistetaan seuraavan vuoden toimintasuunnitelma sekä talousarvio
 • Päätetään kokouskutsutavasta sääntöjen 9 §:n rajoissa
 • Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

Mikäli jäsen haluaa saada jonkin asian yhdistyksen varsinaisessa kokouksessa käsiteltäväksi, hänen on ilmoitettava siitä kirjallisesti hallitukselle vuosikokouksen osalta helmikuun loppuun mennessä ja syyskokouksen osalta syyskuun loppuun mennessä postitetulla kirjeellä

11§ — Yhdistyksen kokouksessa läsnä olevalla varsinaisella jäsenellä ja kunniajäsenellä on kullakin yksi ääni. Edellisen vuoden jäsenmaksunsa laiminlyönneillä jäsenillä ei ole äänivaltaa yhdistyksen kokouksissa. Äänestykset ovat avoimia, paitsi jos vähintään yksi neljäsosa (1/4) kokouksessa läsnä olevista jäsenistä vaatii suljettua lippuäänestystä. Jos äänet menevät tasan, ratkaisee puheenjohtajan ääni paitsi vaaleissa arpa.

12§ — Yhdistyksen nimen kirjoittaa puheenjohtaja yksin tai kaksi hallituksen jäsentä yhdessä.

13§ — Näiden sääntöjen muuttamisesta päättää yhdistyksen kokous vähintään kolmen neljäsosan (3/4) enemmistöllä annetuista äänistä. Kokouskutsussa on mainittava sääntöjen muuttamisesta.

14§ — Yhdistyksen purkamiseen vaaditaan, että vähintään kolme neljäsosaa (3/4) yhdistyksen kokouksessa annetuista äänistä sitä kannattaa. Kokouskutsussa on mainittava yhdistyksen purkamisesta. Yhdistyksen purkautuessa sen varat on käytettävä yhdistyksen viimeisen kokouksen määräämällä tavalla golfurheilua edistävään tarkoitukseen.

15§ — Jos säännöissä ei ole muuta määrätty, noudatetaan voimassaolevan yhdistyslain säännöksiä.

Yhteistyössä mukana