Majoitus, ravintolat, tapahtumat ja kokouskset Keski-Suomessa

Meille töihin

Tule töihin Revontuleen. Meillä pääset osaksi mukavaa työporukkaa ja saat mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena. Koska tarjoamme runsaasti erilaisia palveluita asiakkaillemme , työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Jos et ole vielä kokenut konkari, koulutamme ja opastamme sinut työhön.

Lisäksi tarjoamme mukavat työsuhde-edut: Henkilöstön virkistyskäytössä ovat esim. Fatbiket, sup-laudat, golf, vesipyörät, lumikengät ja myös keilaamaan pääset veloituksetta.

Avoimet työpaikat

Ravintolapäällikkö

Haemme ravintolapäällikköä jatkuvasti kehittyvään ja kasvavaan Revontuli Resortiin.

Revontulen ravintolamaailma koostuu useasta ravintolasta; Ravintola Loimusta, jossa tarjoillaan aamiaista sekä à la carte annoksia, viihdekeilaravintola Revontuli Bowling Diner on amerikkalaistyylinen à la carte-ravintola ja kolmas ravintolamme on tunnelmallinen Aurora-ravintola, joka toimii mm. yksityistilaisuuksissa omana tilanaan. Lisäksi Revontuli-salimme täyttyy tanssijoista ja bilettäjistä syyskuusta toukokuulle lauantai-iltaisin, jolloin lavalle nousevat valtakunnan tähtiartistit ja talo täyttyy juhlakansasta (asiakaspaikkoja 900 henkilölle).  Lisäksi meiltä löytyy monipuoliset juhla- ja edustustilat rannan takkatupineen, johon myös toimimamme ruoat.

Työtehtävistäsi suurin ja tärkein on meidän mahtavasta henkilökunnasta ja asiakkaista huolehtiminen sekä palvelun laadun ja sujuvuuden takaaminen. Toimit tulosvastuullisena ravintolapäällikkönä vastaten Revontuli Resortin ravintoloiden liiketoiminnoista ohjaten, perehdyttäen ja auttaen kollegoitasi. Pääset kehittämään ravintolapalveluitamme ja menuitamme yhdessä keittiöpäällikkömme Aki Kantelisen kanssa.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, huumoria sekä nopeasti muuttuvien tilanteiden ja olosuhteiden sietokykyä. 
Toivomme sinulta löytyvän kokemusta esihenkilötehtävistä, mutta luonnollisesti saat koko organisaation tuen perehdytykseesi. Tahto ja asenne ovat tässäkin tehtävässä vähintään yhtä suuressa roolissa kuin kiinnostus hyvään ruokaan ja juomaan. Työyhteisössämme on myös upea mahdollisuus kehittyä ammatillisesti. Työajat ovat iltapainotteiset, vapaapäivät säännöllisesti sunnuntaisin ja maanantaisin.  www.revontuli.fi  

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen ja kuukausipalkkainen. Palkka määräytyy hakijan aikaisemman työkokemuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Ethän siis aikaile, vaan lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian. 

Lisätietoja paikasta: tiia.valkama@revontuli.fi

Caddiemaster/ asiakaspalvelija

Sinusta caddiemaster kaudeksi 2024 Revontuli Golfiin?
Haemme joukkoomme reippaita asiakaspalveluhenkisiä caddiemastereita kaudelle 2024. Toimenkuvaan kuuluu ensisijaisesti monipuolinen asiakaspalvelu ja asiakkaiden vastaanotto klubitalolla.  Klubitalona toimii Revontuli Bowling Diner, jonka myynnistä ja palvelusta pääset myös huolehtimaan.
Toivomme hakijalta oma-aloitteista otetta työhön, reipasta ja iloista asennetta asiakaskohtaamisiin ja joustavuutta. Olet ensimmäinen henkilö, jonka kanssa golf-pelaaja asioi, joten iloinen ja ystävällinen vastaanotto on ensiarvoisen tärkeää. Odotamme sinulta myös kykyä työskennellä itsenäisesti.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttäessä, joten ole nopea! Työt alkavat sopimuksen mukaisesti keväällä. 

Työsuhde-etuna mm. golfin pelioikeus. 

Hakemukset: tiia.valkama@revontuli.fi 

 

Kausityöntekijää ravintolaan: Tarjoilija / Vastaanottovirkailija

Haemme kesä-elokuulle ravintolatyöntekijää palvelemaan asiakkaita positiivisella otteella.

Arvostamme monipuolista ravintola-alan osaamista, mutta vaikka olet vasta ravintolaurasi alkutaipaleella, voi Revontuli olla silti sinun paikkasi, jos olet innokas ja halukas oppimaan. Opetamme ja perehdytämme sinut työhön.

Ravintolan tarjoilutyön ohessa, saat mahdollisuuden oppia vastaanoton työtehtäviä.
Työ on pääsääntöisesti ilta- ja viikonloppupainotteista. Anniskelupassi ja hygieniapassi vaaditaan.

Hakemukset:
Tiia Valkama 
tiia.valkama@revontuli.fi

Viihdeiltoihin ravintolatyöntekijöitä

Viikonlopputöitä tarjolla!

Haemme tiimimme viihdeiltoihin iloisia ja reippaita tekijöitä baariin, tarjoiluun, lipunmyyntiin, astioiden pöydistä pois blokkaamiseen, tiskiin jne. Opetamme ja ohjeistamme työhön. Jos kiinnostuit, laitahan sähköpostia tulemaan ja kerro lyhyesti mitä osaisit tehdä tai haluaisit oppia.

Hakemukset sähköpostilla tiia.valkama@revontuli.fi