Mukavuusalue Keski-Suomessa

Meille töihin

Tule töihin Revontuleen. Meillä pääset osaksi mukavaa työporukkaa ja saat mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena. Koska tarjoamme runsaasti erilaisia palveluita asiakkaillemme , työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Jos et ole vielä kokenut konkari, koulutamme ja opastamme sinut työhön.

Lisäksi tarjoamme mukavat työsuhde-edut: Henkilöstön virkistyskäytössä ovat esim. Fatbiket, sup-laudat, golf, vesipyörät, lumikengät ja myös keilaamaan pääset veloituksetta.

Avoimet työpaikat

Ravintolapäällikkö

Haemme ravintolapäällikköä upeaan kehittyvään ja kasvavaan Revontuli Resortiin.

Revontulen ravintolamaailma koostuu á la carte-ravintola Loimusta, amerikkalaistyylisestä viihdekeilaravintola Revontuli Bowling Dinerista sekä tilausravintola Aurorasta. Rannasta löytyy saunamaailma porealtaineen ja edustustiloineen, johon myös toimimamme ruoat.  Talvikaudella Revontuli-salimme stagelle nousevat valtakunnan tähtiartistit. (asiakaspaikkoja yhteensä 900 henkilölle). Kesäkaudella palvelemme lomalaisten ja tapahtumakävijöiden lisäksi golfkenttämme asiakkaita.

Ravintolapäällikkönä vastaat Revontuli Resortin ravintoloiden liiketoiminnoista ohjaten, perehdyttäen ja auttaen kollegoitasi.

Toivomme sinun olevan mukana aktiivisesti ravintoloiden kehityksessä ja innovoimassa uusia tapahtumia yhdessä tiimin kanssa. Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, huumoria sekä nopeasti muuttuvien tilanteiden ja olosuhteiden sietokykyä.

Edellytämme sinulta löytyvän kokemusta esihenkilötehtävistä sekä ymmärrystä talouden tunnusluvuista.  Tahto ja asenne ovat tässäkin tehtävässä vähintään yhtä suuressa roolissa kuin kiinnostus hyvään ruokaan ja juomaan ja asiakaspalveluun. Työ ovat viikonloppupainotteista.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen ja kuukausipalkkainen. Palkka määräytyy hakijan aikaisemman työkokemuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Ethän siis aikaile, vaan lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian.  P.S. mukavat työsuhde-edut; mm. golfin pelioikeus, keilaus, fatbiket ja vesipyörät käytössäsi.

Lisätietoja paikasta: tiia.valkama@revontuli.fi, www.revontuli.fi

Ravintolatyöntekijä; Tarjoilija / Vastaanottovirkailija

Haemme ravintolatyöntekijää palvelemaan asiakkaita positiivisella otteella.

Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. 

Arvostamme monipuolista ravintola-alan osaamista, mutta vaikka olet vasta ravintolaurasi alkutaipaleella, voi Revontuli olla silti sinun paikkasi, jos olet innokas ja halukas oppimaan. Opetamme ja perehdytämme sinut työhön.

Ravintolan tarjoilutyön ohessa, saat mahdollisuuden oppia vastaanoton työtehtäviä.
Työ on pääsääntöisesti ilta- ja viikonloppupainotteista. Anniskelupassi ja hygieniapassi vaaditaan.

Hakemukset:
Tiia Valkama 
tiia.valkama@revontuli.fi

Kokki tai vastaava kokki

Haemme KOKKIA tai VASTAAVAA KOKKIA Lomakeskus Revontuleen monipuolisiin työtehtäviin. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Revontulen ravintolamaailma koostuu useasta ravintolasta; 120-asiakaspaikkaisesta Ravintola Loimusta, jossa tarjoillaan aamiaista sekä à la carte annoksia, toinen ravintolamme on 80-paikkainen amerikkalaistyylinen à la carte-ravintola Revontuli Bowling Diner ja kolmas ravintolamme on tunnelmallinen Aurora-ravintola, joka toimii mm. yksityistilaisuuksissa omana tilanaan. Lisäksi meiltä löytyy monipuoliset juhla- ja edustustilat rannan takkatupineen, johon myös toimimamme ruoat.

Etsimme ravintola-alan osaajaa, joka nauttii haasteista ja on motivoitunut myös kehittämään ravintolapalveluitamme yhdessä muun tiimin kanssa.

Palkkaus sopimuksen mukaan. Hyvät työsuhde-edut.

Hakemukset:
Keittiöpäällikkö Aki Kantelinen
aki.kantelinen@revontuli.fi
tai tiia.valkama@revontuli.fi

Viihdeiltoihin ravintolatyöntekijöitä

Viikonlopputöitä tarjolla!

Haemme tiimimme viihdeiltoihin iloisia ja reippaita tekijöitä baariin, tarjoiluun, lipunmyyntiin, astioiden pöydistä pois blokkaamiseen, tiskiin jne. Opetamme ja ohjeistamme työhön. Jos kiinnostuit, laitahan sähköpostia tulemaan ja kerro lyhyesti mitä osaisit tehdä tai haluaisit oppia.

Hakemukset sähköpostilla tiia.valkama@revontuli.fi