Revontuli Golfissa odotetaan innolla golfkautta 2018! Kausipelioikeus vain 295 €/hlö, juniorit 50 €.

Lue lisää Revontuli Golfin Summer Challenge 2018 kampanjasta ja varaa oma pelioikeutesi viimeistään 28.2.2018 mennessä. LUE LISÄÄ JA VARAA PELIOIKEUS>>


Varaa golfkierros Revontuli Golf ry:n jäsenet

Varaa golfkierros Vieraspelaajat

 

Enemmän kuin pelkkä golfkenttä

Revontuli Golfiin ovat tervetulleita kaikki golfista innostuneet; harrastajat, porukat ja perheet – niin kokeneet konkarit kuin aloittelijatkin. Rento ilmapiiri ja löysä pipo ovat Revontulen perusperiaatteet.

Revontuli Golf

Kaikki lähellä – yöpymisestä viihteeseen

Revontuli Golf sijaitsee Revontulen mukavuusalueella, missä kaikki on lähellä! Kentän molemmat yhdeksänreikäiset lenkit alkavat ja päättyvät kätevästi Revontulen päärakennukselle, missä klubi, Ravintola ja ProShop sijaitsevat. Sauna lämpiää joka päivä klo 17-21, golfareille myös erikseen sovittuna ajankohtana. Alueelle voi majoittua mukavasti mökkeihin tai huoneisiin – pienemmällä tai isommalla porukalla. Mukavuusalue tarjoaa myös viihdettä joka lähtöön – tähtiartisteja, aktiviteetteja tai vaikkapa pulahduksen ulkoporealtaassa. Yritysvieraiden jälkipelit käydään Iso-Virmasjärven rannassa tunnelmallisella savusaunalla ja Virmashuvilalla – ihan kivenheiton päässä. Astu mukavuusalueelle!

Selkeä kenttä ja upeat maisemat

nauruRevontulen kenttä on Links-kenttä, mikä tarkoittaa, että golfkentällä on vähän puita ja niukalti vesiesteitä. Alueen halki kulkeva harjumuodostelma jakaa kentän luontevasti kahtia tuoden mukanaan kentälle korkeuseroja ja näyttävyyttä. Upeat maisemat avautuvat pelaajalle useaan otteeseen kierroksen aikana. Golfkentällä on kioski 10. väylän tiiauspaikan vieressä. Kioskin automaateista saa kolikoilla kahvia, limsaa ja suklaata.

Swing kuntoon Driving rangella

Kehutun golfkentän lisäksi meiltä löytyy upea 250 metrinen Driving range. Tule hiomaan swingisi kuntoon ja tuo koko perheesikin mukanasi oppimaan lajin salaisuuksia. Mikäli et ole vielä kokeillut golfia tai harjoittelulle on vielä tilaa, kokeile Revontulen muutamaa golfin oppituntia.

Ajanvaraus kentälle

Revontuli Golf ry:n jäsenet voivat varata lähtöaikoja internetin kautta kirjautumalla NexGolfiin. Ohjeet ja salasanat saat toimistolta (014) 8448 292. Vieraspelaajat voivat varata aikoja NexGolfin Teetimen kautta. Huomioithan, että Teetimen kautta varaaminen ei edellytä ennakkomaksua, vaan green fee maksut suoritetaan normaaliin tapaan caddiemasterin tiskillä.
Liikuntasetelit
Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Virikeseteli, Tyky-Kuntosetelit, Sporttipassi sekä Ticket Mind&Body -liikuntakortti käyvät myös meillä maksuvälineenä!

 

TEETIME

 

 

 

 

TMB    conv_2008_KULTTUURISETELI _VOUCHER_FRONTSIDE.indd   smartum liik   tyky 2 tyky 4

Slopetaulukot ja tuloskortti

Revontuli Golf tuloskortti
Slope-taulukko naiset
Slope-taulukko miehet

Koettua ja kehuttua

Lääkintöneuvos Bruno Taajamaa on kiertänyt yli 1250 eri golfkenttää. Hän totesi Revontuli Golfin pelattuaan:

”Onpa hengittävä kenttä. Luonnon keskellä pääsee aistimaan tunnelman, jossa on miellyttävä lyödä. Revontuli rohkaisee pelaamaan – ei pelota eikä pakota. Keski-Euroopassa tällä hetkellä vallitseva rankaiseva, penalisoiva golfarkkitehtuurimentaliteetti on Revontulessa tipotiessään. Vaikket sitten scooraisikaan aivan täydellisesti ja putti menisi hieman ohi, se ei harmita niin paljon, kun muuten ympäristö on miellyttävä. Suosittelen lämpimästi kierrosta Hankasalmen kuuluisalla kentällä.”

Revontuli Resorts

Golfkentän alueelle ja läheisyyteen kaavoitetaan useita loma-asuntoja. Revontulessa on rakenteilla kaksi uutta aluetta vapaa-ajan asunnoille: Garden Village – puutarhamökkikylä sekä Virmasrinteen tontit.

Virtuaaliesittely

Klikkaa tästä suuremmaksi