Revontulessa teitä palvelee kaksi ravintolaa. Ravintola Loimu, jossa on tarjolla joka päivä herkullinen lounas buffet sekä annoksia á la carte-listalta ja  Revontuli Bowling Diner, joka on 50 – luvun amerikkalaistyylinen ravintola.

 

Ravintola Loimu. Paikanpäällä tehtyä ravintolaruokaa – isoon ja pieneen nälkään

Keittiömme palveleeLomalaiset ja juhlijat pääsevät valmiiseen pöytään koko vierailun ajan ja golfareille maistuu ruoka pelin jälkeen. Loimussa on tarjolla joka päivä tuore lounasbuffet ja noutopöytä klo 15 saakka sekä usein lauantai-iltaisin päivällisbuffet. Lisäksi olemme koonneet À la carte -ruokalistallemme ja viinivalikoimaamme kehuttuja suosikkeja. Saunamenu tarjoillaan takkatuvalle. Keittiö toivottaa teidät sydämellisesti tervetulleiksi makujen mukavuusalueelle! Katso aukioloajat etusivulta. Pientä suolaista ja snackeja on saatavilla aina valomerkkiin asti. Katso täältä ravintolan virtuaaliesittely.

Revontuli Bowling Diner

Pala Amerikkaa Hankasalmella. Revontuleen on avattu huhtikuussa 2014 uusi amerikkalaistyylinen ravintola Revontuli Bowling Diner. Tule ja viihdy! Ruokalistalta löytyvät kaikki Amerikan herkut. Hampurilaisten pihvit ovat tuhteja (198 g) täyslihapihvejä ja erilaiset herkulliset majoneesit valmistamme itse salaisilla resepteillämme.

Tule testaamaan! Katso keittiön aukioloajat etusivulla.