Mukavuusalue Keski-Suomessa

Näe & koe Revontulen talvessa

Revontulessa talven riemua pääsee kokemaan niin rinteessä, järven jäällä kuin lumisilla metsäpoluillakin. Talven aktiviteettitarjonnastamme löydät ohjatut retket ja omatoimista tekemistä, niin ryhmille kuin yksin matkaavillekin.

Revontuli Ski Resort

Vietä talvinen loma Keski-Suomessa täydenpalvelun Ski Resortissa. Revontuli tarjoaa niin ravintola, aktiviteetti kuin saunapalvelutkin kävelyetäisyydellä. Lisäksi Häkän upeat perheystävälliset rinteet ovat vain 6 km päässä.

Keski-Suomessa Hankasalmella sijaitseva Revontuli Resort on täydenpalvelun Ski Resort, joka tarjoaa niin aktiviteetteja, rentoutumista kuin ruokaelämyksiäkin talviloman viettäjille.

Resortilta löytyy kolme ravintolaa, laaja valikoima tekemistä sekä erilaisia majoitustiloja lasi-igluista lomamökkeihin ja hotellihuoneisiin. Lisäksi saunamaailma tarjoaa pehmeitä löylyjä upeissa luontomaisemissa ehkä jopa revontulien alla.

Revontuli sijaitsee vain 3 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Tampereelta sekä 40 min matkan päässä Jyväskylästä.

Häkärinteet

Kuuden kilometrin päässä Revontulesta sijaitsee suosittu perhehiihtokeskus Häkärinteet. Rinteitä löytyy niin kokeneille kuin aloitteleville laskijoille. Helpot rinteet sijaitsevat mukavan keskeisellä paikalla, joten mukana pysyvät myös perheen pienimmät.

Häkällä on 13 rinnettä, offpiste-rinne ja Häkä Snow Park. Lisäksi Häkärinteillä on monipuolinen vuokravälinevalikoima myös muihin talviaktiviteetteihin, kuten murtomaahiihtoon, lumikenkäilyyn ja retkiluisteluun.

loma mökki talvi

Monipuolista majoitusta

Revontulen majoitusvaihtoehtoihin kuuluvat unohtumattomat lasi-iglut, tunnelmalliset lomamökit sekä mukavat hotellihuoneet.

Kaikki Resortin majoitukset sijaitsevat resortin alueella kävelymatkan päässä palveluista. Lisäksi autolla pääsee ajamaan aivan majoituksen viereen.

mökki talvi lapset

Talvista lomatekemistä

Revontulen aktiviteettivalikoimasta löytyy tekemistä niin pakkaspäivään kuin leudommillekin keleille. Voit mennä esimerkiksi pyöräilemään fatbikeilla, ottaa keilakisan keilaravintolassa tai rauhoittua luonnon äärelle lumikenkäillen tai pilkkien. Myös hiihtoladut lähtevät aivan mökkikylän vierestä komeasti aukeavalle talviselle golfkentälle.

Talvi­kalastus

Pilkkikilpailut

Enemmän tai vähemmän leikkimieliset pilkkikisat, jossa viihdytään porukalla talvimaisemista ja hyvästä seurasta nautiskellen.

Paikka: Revontulen ranta, Iso-Virmasjärvi

Hinta:
25 €/ hlö (minimilaskutus 10 hlöä)
Hinnat sisältävät ALV:n.

Vaatetus: säänmukainen ulkoiluvarustus
Ohjaaja: EräsPete

Talvitaimenta Kapeenkoskelta

Koskikalastusta tosiäijille! Tästä ei keskisuomalainen extremekalastus parane. Kirkas vesi – ja mieli, kauniit maisemat ja luonnonrauha huolehtivat ikimuistoisesta reissusta.

Kesto: 3 tuntia
Ryhmäkoko: vähintään 3 hlöä

Hinta:
119 €/hlö.
Hinta sisältää ALV:n.

Sisältää kalastusoppaan, kalastusluvan, kalastusvälineet, nuotiokahvit ja lohivoileivän.
Ohjaaja: EräsPete

Siimat suoriksi – Kirjolohipilkintää Lukkarinlammella

Talven piristys kirjolohia ja taimenia narraamalla. Matka kirjolohilammelle kestää Revontulesta noin puoli tuntia. Kuljetus ei sisälly hintaan.

Kesto: 4 tuntia
Ryhmäkoko: vähintään 3 hlöä

Hinta:
65€ / hlö
Hinnat sisältävät ALV:n.

Vaatetus: sään mukainen ulkovaatetus
Ohjaaja: EräsPete

Kalastuspäivään kuuluu nokipannukahvit/tee sekä kaikki kalastusvälineet, luvat ja vakuutukset. Saaliskalat tulevat asiakkaille perattuna mukaan.

Fatbike

Fatbike-pyörät on tehty liikkumiseen haasteellisissa maastoissa, kuten metsässä ja lumella. Fatbike ei ole vain kokeneiden pyöräilijöiden pyörä, vaan sopii aivan kaikille luonnosta ja liikunnasta nauttiville.

Vuokrahinnat:
30 € / 2 tuntia
40 € / 3 tuntia
70 € / 8 tuntia
Vuokra sisältää pyörän ja kypärän

Hiihto & lumikenkäily

Hiihto

Hankasalmen laduille pääset suoraan Revontulen Golfkentän sekä mökkikylän laidalta. Revontulesta pääset hiihtäen pitkin sekä Hankasalmen kirkonkylälle että Häkärinteille.

Lumikenkä vuokraus

Revontulen vastaanotosta on vuokrattavissa lumikenkiä talven retkille. Revontulen ympäristössä lumikenkäily on mahdollista esimerkiksi Iso-Virmasjärven jäällä tai Keskisenlammen luontopolulla.

Hinta:
15 € / 2 tuntia
30 € / päivä

Ohjattuja luontoretkiä Hankasalmella järjestävät EräsPete ja Luontovire

Revontulien mytologia

Talvisin Revontulen golfkenttä muuttuu talviseksi puuhamaaksi, jossa voit tutustua muun muassa Revontulitarinoihin. Revontulitarinoiden lumikenkäpolku sisältää 7 erilaista tarinaa Revontuliin liittyen ja polku on kierrettävissä lumikengillä, niin päivisin kuin iltaisinkin, sillä tarinataulut on varustettu heijastimin. Reitin kiertämisen jälkeen voit suunnata vaikka paistamaan makkaraa Revontulen kaikille avoimelle kodalle.

Reitin pituus: 1,3 km
Kesto: noin 1 h

Vuokraa siis lumikengät vastaanotosta ja lähde retkelle Revontulien maailmaan!