Majoitus, ravintolat, tapahtumat ja kokouskset Keski-Suomessa

JATKUVAA UUDISTUSTA REVONTULESSA

Me Revontulessa kehitämme ja uudistamme palveluitamme jatkuvasti vastaamaan paremmin vieraidemme tarpeita ja toiveita. Viimeisen vuoden aikana olemmekin uudistuneet paljon ja uudistukset jatkuvat edelleen. Tällä hetkellä käynnissä olevia uudistuksia ovat muun muassa Ravintola Loimun täysremontti, Revontuli Bowling Dinerin ruokalistan uudistus, telttasaunan päivittäminen sekä Draivi-majoitusrakennuksen täysremontti.

TÄYSIN UUSI RAVINTOLA LOIMU

Haluamme tarjota Revontulessa kokonaisvaltaisia ravintolaelämyksiä, mitkä vieraamme muistaisivat vielä pitkään. Siksi sesonkien herkkujen ja lähellä tuotettujen raaka-aineiden lisäksi, panostamme myös ruokailuympäristöön. Uudistammekin Ravintola Loimun kokonaisuudessaan ja pyrimme tällä lisäämään vieraidemme viihtyvyyttä entisestään.

BOWLING DINERIN RUOKALISTA UUDISTUU

Keittiömme on vahvistunut uudella keittiömestarilla Aki Kantelisella ja laitoimmekin heti tuulemaan uudistamalla hänen kanssaan koko Revontuli Bowling Dinerin ruokalistan. Listauudistuksessa päivitettiin klassikoita entistä paremmiksi sekä tuotiin meheviä uutuuksia amerikkalaisten herkkujen ystäville. Uuden listamme herkkuja pääsee maistelemaan kesäkuun loppupuolella.

TUTUSTU REVONTULI BOWLING DINERIIN

KOKONAISVALTAINEN GOLFELÄMYS

Oletko unelmoinut vierailevasi Golfin synnyinsijoilla Skotlannissa? Revontulessa se on mahdollista, sillä uudistettu majoitusrakennuksemme Draivi pitää sisällään suoranaisen golfpyhätön, jossa pääset vierailemaan muun muassa St. Andrewsin klubitalolla. Golfteemaa mukaileva rakennus kattaa oman saunaosaston terasseineen sekä 13 huonetta majoittumista varten. Tämä kokonaisuus on täydellinen esimerkiksi ryhmämatkalle.

TUTUSTU DRAIVIIN

UUNITUORE TELTTASAUNA

Telttasauna palaa saunailtoihin! Talvimyrskyt koettelivat myös Revontulen saunamaailmaa ja telttasauna oli hetkellisesti pois käytöstä. Uusi telttasauna on nyt saapunut ja sen kosteista löylyistä pääsee taas nauttimaan kesäkuun toisesta viikosta alkaen. Tervetuloa löylyihin!

TUTUSTU SAUNAMAAILMAAN

REVONTULEN LAGUNA BEACH

Telttasaunan uudistumisen lisäksi saunamaailmamme uudistui jo viime vuonna, jolloin Laguna-saunat päivittyivät uuteen uskoon. Laguna-saunat, iglusauna sekä ihanasti poreileva poreallas muodostavat nyt ikimuistoisen kokonaisuuden aivan Iso-Virmasjärven rannassa, jossa lekottelet aurinkotuoleissa rantahietikossa ja nautit olostasi. Saunakokonaisuus ovat varattavissa täysin omaan käyttöön tai voit kokea ne osana esimerkiksi hemmottelupakettia.

KURKKAA LAGUNALLE